وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با مقادیر استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ ساکن سبزوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با مقادیر استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ ساکن سبزوار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با مقادیر استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ ساکن سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با مقادیر استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ ساکن سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با مقادیر استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ ساکن سبزوار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۶

زمینه و اهدف: دیابت نوع (NIDDM) 2 یکی از شایع ترین بیماری های متابولیکی است که ۵% تا ۶% کل جمعیت جوامع بشری را گرفتار می سازد. اهمیت این بیماری علاوه بر شیوع بالا، به دلیل بروز عوارض متعددی چون بیماری های قلبی-عروقی، نفروپاتی، نوروپاتی و … می باشد. بر اساس مطالعات مختلف، مواد مغذی نقش حیاتی در کنترل یا پیشگیری این بیماری دارند؛ مطالعه حاضر به منظور تعیین وضعیت دریافت انرژی و مواد مغذی در مقایسه با استاندارد در بیماران دیابتی نوع ۲ انجام شد.روش تحقیق: این مطالعه مقطعی و تحلیلی بر روی ۹۲ بیمار دیابتی نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت سبزوار انجام شد. پس از اندازه گیری قد و وزن بیماران، مواد مغذی هر فرد به روش یادآمد ۲۴ ساعته خوراک برای سه روز متوالی و بسامد خوراک ثبت گردید و با نرم افزار Food Processor، دریافت مواد مغذی هر فرد تعیین شد. داده ها با استفاده از آزمون های آمار توصیفی، One Sample t و اسمیرنف کولموگروف در سطح معنی داری P£۰.۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: میانیگن سنی بیماران ۵۳.۸۳±۱۳.۰۳ سال و میانگین شاخص توده بدنی آنان ۲۶.۸۹±۴.۸۲ kg/m2 بود. میزان دریافت انرژی و تمام درشت مغذی ها به استثنای پروتئین در زنان و مردان کمتر از حد استاندارد بود (P<0.05)؛ همچنین در زنان میزان دریافت تمام ریزمغذیها به استثنای سدیم پایین تر از حد استاندارد بود. در مردان نیز ریزمغذیها چون فولاسین، ویتامین B12، ویتامین E، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم پایین تر از حد استاندارد بود (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس یافته های این تحقیق، دریافت درشت مغذیها و ریز مغذیها در بیماران دیابتی نوع ۲ کمتر از مقادیر توصیه شده است و این امر لزوم توجه بیشتری به رژیم غذایی این بیماران را جهت کاهش عوارض بیماری می طلبد.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، انرژی، مواد مغذی، استاندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.