مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی :

مقاله تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۲۶۱ تا ۲۷۴ منتشر شده است.
نام: تهیه جدول حجم هوایی با به کارگیری تفسیر چشمی تصاویر هوایی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصاویر UltraCamD
مقاله تفسیر چشمی
مقاله جدول حجم هوایی
مقاله تحلیل رگرسیون
مقاله درصد تاج پوشش
مقاله قطر تاج
مقاله تحلیل رگرسیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حجم سرپای جنگل به عنوان معیار مهمی برای آگاهی از وضعیت جنگل و عملکرد آن، برآورد تولید و بررسی تغییرات و نیز اثرگذاری عوامل زنده و غیر زنده در علوم جنگل مطرح است. اندازه گیری این مشخصه های جنگل پرهزینه و زمان بر است. یکی از راه کار ها برای کاهش هزینه و افزایش سرعت جمع آوری داده ها بهره گیری از داده های دورسنجی در قالب جدول های حجم هوایی است. در این پژوهش برآورد حجم سرپای جنگل با بهره گیری از جدول های حجم هوایی به کمک تصاویر هوایی دوربین رقومی UltraCamD بررسی شد. برای این منظور شمار ۱۵۰ نمونه ۱۰ آری (۰۱ هکتاری) با شبکه ای به ابعاد ۳۰۰×۴۰۰ متر بر روی زمین اندازه گیری شد. بر روی تصاویر دو متغیر درصد تاج پوشش و میانگین قطر تاج سه درخت نزدیک به مرکز نمونه اندازه گیری شد. ترکیب های مختلف بدست آمده از تبدیل های مختلف این دو متغیر در نظر گرفته شده و با بهره گیری از رگرسیون گام به گام متغیر مناسب گزینش شد. به منظور تعیین معادله رگرسیونی، از تحلیل رگرسیون خطی و غیر خطی بهره گیری شد. مدل سازی بر پایه ۱۲۰ نمونه صورت گرفت. ۳۰ نمونه دیگر برای احراز اعتبار مدل بهره گیری شد. مدل خطی ساده بهترین برازش را با داده های مورد بررسی نشان داد. جذر میانگین مربعات خطای نسبی به دست آمده برای مدل خطی ۲۲۶ درصد و اریبی نسبی ۲۹ درصد بود. در نهایت جدول حجم هوایی با مدل خطی تهیه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.