بررسی اثرات تلقیح چهارسویه باکتری (Bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا (.Glycine max “L.” Merr) در شرایط آب و هوایی کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تلقیح چهارسویه باکتری (Bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا (.Glycine max “L.” Merr) در شرایط آب و هوایی کرج دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تلقیح چهارسویه باکتری (Bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا (.Glycine max “L.” Merr) در شرایط آب و هوایی کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تلقیح چهارسویه باکتری (Bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا (.Glycine max “L.” Merr) در شرایط آب و هوایی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تلقیح چهارسویه باکتری (Bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا (.Glycine max “L.” Merr) در شرایط آب و هوایی کرج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۰

به منظور تعیین اثرات تلقیح سویا با سویه های مختلف باکتری و تعیین بهترین ترکیب باکتری – رقم، آزمایشی به صورت فاکتوریل دو فاکتوره ارقام سویا و سویه های باکتری در قالب طرح کرتهای یکبار خرد شده و در سه تکرار در بهار و تابستان ۱۳۸۰ در مزرعه موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج انجام شد. فاکتور باکتری شامل ۴ سویه باکتری (هلی نیترو، سویار، خاک و آب، های استیک) و یک تیمار شاهد (بدون باکتری) بود که بدلیل جلوگیری از عمل تداخل و سهولت در اجرای طرح بطور تصادفی در کرتهای اصلی قرار گرفتند و فاکتور ارقام شامل رقم ویلیامز ولاین ۱۱ بود که بصورت تصادفی در کرتهای فرعی توزیع شدند. هر کرت آزمایشی شامل ۴ ردیف کاشت بطول ۵ متر با فواصل خطوط ۶۰ سانتیمتر بین ردیفها و فاصله ۷ سانتیمتر بین بذور روی ردیفها بود. هر تکرار شامل ۵ کرت اصلی (شامل دو کرت فرعی) بود و لذا کل آزمایش شامل ۳۰ کرت بود. صفات مورد بررسی در این تحقیق شامل عملکرد دانه، تعداد غلاف در گیاه، تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه، عملکرد روغن و پروتیین و درصد نیتروژن خاک و میزان تثبیت نیتروژن به روش تفاوت نیتروژن بودند. هر چند در این آزمایش تیمار کوددهی نیتروژنه در نظر گرفته نشد لیکن مقایسه نتایج حاصله با نتایج گیاه شاهد و نیز سایر محققین، موید نتیجه مطلوب و بهینه تلقیح بر روی صفات برآورد شده از جمله عملکرد و میزان تثبیت نیتروژن می باشد بطوریکه عملکرد دانه حدود ۳ برابر در ترکیب لاین ۱۱- باکتری های استیک نسبت به ترکیب رقم ویلیامز – بدون تلقیح بیشتر می باشد. سویه های استیک با توجه به خصوصیات مطلوب رقابتی نسبت به سایر سویه ها و لاین ۱۱ با توجه به دوره رویشی بیشتر و همزیستی بهتر نسبت به رقم ویلیامز نسبت به سایر ترکیبات رقم – باکتری برتری نشان می دهد. بطور کلی در این آزمایش ترکیب باکتری های استیک و لاین ۱۱ به عنوان بهترین ترکیب برای سویا در منطقه کرج تعیین گردید.

کلید واژه: تلقیح، همزیستی، تثبیت نیتروژن، سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.