مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis :

مقاله بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۳۲۵ تا ۳۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان ریزازدیادی دو گونه بالغ Eucalyptus microcarpa و E. camaldulensis
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اوکالیپتوس
مقاله Eucalyptus camaldulensis ،E. microcarpa
مقاله درخت بالغ
مقاله ریزازدیادی
مقاله فرونگری
مقاله سترون سازی
مقاله واکشت و ریشه زایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اوکالیپتوس (Eucalyptus) از خانواده Myrtaceae یکی ازسرده های غیر بومی ایران است. از آنجایی که فرونگری این گیاه از راه بذر و قلمه با دشواری هایی روبررو است، در این پژوهش ریزازدیادی درختان بالغ گونه هایEucalyptus camaldulensis Dehnh. و E. microcarpa Maidenبا بهره گیری از شاخه های تهیه شده از جوانه جانبی مورد بررسی قرار گرفت. درختان مورد پژوهش بر پایه نسبت رشد، ویژگی های ریختی و نه بیمار بودن از باغ گیاهشناسی فدک دزفول گزینش شدند. فرونگری ریزنمونه ها در محیط MS انجام شد. بررسی تیمارهای سترون سازی نشان داد که بهترین نتیجه از تیمار کلرور مرکوریک ۰۱ درصد به مدت ۴ دقیقه و سه بار شستشو با آب دو بار تقطیر استریل بدست آمد. واکشت هر ۶ هفته یک بار انجام شد. بیشترین میزان فرونگری و بهترین فصل برداشت نمونه ماه آبان بود. بهترین ترکیب هورمونی برای شاخه زایی در هر دو گونه، ۰۰۱ میلی گرم در لیتر TDZ و ۰۵ میلی گرم در لیتر NAA بود. بهترین نتیجه ریشه زایی در محیطMS بدون هورمون بدست آمد. گیاهان بدست آمده به تدریج به شرایط گلخانه و خزانه سازگار شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.