مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger :

مقاله جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی محیط زیست از صفحه ۲۵ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: جذب بیولوژیکی (Cr (VI توسط توده سلولی مرده Aspergillus niger
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جذب بیولوژیکی
مقاله آسپرژیلوس نایجر
مقاله لانگمور
مقاله فرندلیش (Cr(VI
مقاله فلزات سنگین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
Cr (VI) از جمله یون های فلزی است که آلودگی وسیعی را در محیط زیست ایجاد می کند. برای کاهش آلایندگی فلزات سنگین می توان از میکروارگانیسم ها استفاده کرد. در این بررسی برای جداسازی Cr(VI) ازتوده سلولی آسپرژیلوس نایجر استفاده شده است. برای بالا رفتن بازده کار، توده سلولی زنده در NaOH 0.5N جوشانده می شود و پس از رساندن pH آن به حد نرمال مورد استفاده قرار می گیرد. تغییرات pH از جمله عوامل اساسی در جذب Cr(VI) می باشد. بهترین جذب در pH=2 صورت می گیرد. در این تحقیق اثرات تغییرات دما، غلظت، زمان ، دور شیکرو میزان جاذب بررسی شده است و نتایج به دست آمده نشان می دهد که این مقادیر از مدل های فرندلیش و لانگمور پیروی می کنند در ضمن نمودارهای مربوط به هر دو مدل رسم شده، در مدل لانگمور R۲=۰.۹۵۴۴ و در مدل فرندلیش R۲=۰.۹۹۲ می باشد. مشاهدات نشان می دهد با افزایش دما مقدار جذب افزایش می یابد و این دو با هم رابطه مستقیم دارند. مقدار درصد حذف Cr (VI) از محلول بعد از ۲۴ ساعت %۷۴۶ می باشد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که جوشاندن میسلیوم های قارچ اسپرژیلوس نایجردر NaOH اثر بهتری بر جذب یون های Cr(VI) گذاشته و جذب را تا چندین برابر افزایش می دهد. مقدار سمیت Cr(VI) با تبدیل به Cr(III) نیز کاهش می یابد و مقداری از آن نیز از طریق جذب سطحی حذف می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.