ارزیابی حساسیت پذیری دما و بارش تبریز به افزایش دی اکسید کربن جو با استفاده از مدلهای گردش جهانی پیوندی جوی – اقیانوسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی حساسیت پذیری دما و بارش تبریز به افزایش دی اکسید کربن جو با استفاده از مدلهای گردش جهانی پیوندی جوی – اقیانوسی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی حساسیت پذیری دما و بارش تبریز به افزایش دی اکسید کربن جو با استفاده از مدلهای گردش جهانی پیوندی جوی – اقیانوسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی حساسیت پذیری دما و بارش تبریز به افزایش دی اکسید کربن جو با استفاده از مدلهای گردش جهانی پیوندی جوی – اقیانوسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی حساسیت پذیری دما و بارش تبریز به افزایش دی اکسید کربن جو با استفاده از مدلهای گردش جهانی پیوندی جوی – اقیانوسی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدرس علوم انسانی

تعداد صفحات :۲۵

در این تحقیق با استفاده از داده های ماهیانه حاصل از محاسبه ضرایب مربوط به دما و بارش نقاط شبکه در مختصات ایستگاه تبریز و داده های ماهیانه دما و بارش ایستگاه هواشناسی تبریز در یک دوره آماری ۵۲ ساله از سال ۱۹۵۱-۲۰۰۳ آثار دو برابر شدن میزان CO2 جو بر دما و بارش به عنوان مهمترین عناصر اقلیمی شبیه سازی شده است. مدلهای هایترگراف و آمبروترومیک ترسیمی برای تبریز مبین تغییرات ماهیانه عناصر اقلیمی دما و بارش در وضعیت دو برابر شدن CO2 جو می باشند. نتایج حاصل از شبیه سازی عناصر دما و بارش مبین افزایش دمای تبریز در کلیه مقاطع ماهیانه، فصلی و سالیانه و کاهش بارش در فصول زمستان، بهار و افزایش آن در فصلهایی تابستان، پاییز و نیز مقطع سالیانه هستند. مدلهای آمبروترمیک، کلیماگرام و هایترگراف فعلی و شبیه سازی شده تبریز از مدل GFDL و مدل ECHAM4 (از مدلهای مرکزتحقیقاتی هواشناسی ماکس پلانک در آلمان) در چگونگی دو برابر شدن CO2 جو، تغییرات دما و بارش را مورد تایید قرار دادند. با توجه به مدلهای آمبروترمیک و هایترگراف ترسیمی برای چگونگی اقلیم فعلی و اقلیم شبیه سازی شده از مدلهای GFDL و ECHAM4، تغییر اقلیم تبریز در چگونگی دوبرابر شدن CO2 به صورت کاهش مدت و شدت دوره سرد و کاهش روزهای همراه با یخبندان، کاهش بارش بهاره و زمستانی، تغییر شکل بارش زمستانی از برف و باران، طولانی شدن دوره رشد گیاهان، افزایش دما و به تبع از آن خشکی، خود را نشان خواهد داد. با توجه به نتایج حاصل از شبیه سازیها و با در نظر گرفتن موقعیت فعلی اقلیم بویژه بازه ۱۴ ساله ۱۹۹۰-۲۰۰۳ چنین به نظر می رسد که تغییر شکل اقلیم تبریز به طریق شبیه سازی شده از مدل ECHAM4 محتمل تر از مدل GFDL باشد.

کلید واژه: تغییر اقلیم، آثار دو برابر شدن CO

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.