بررسی فرایند استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فرایند استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فرایند استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فرایند استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فرایند استخراج روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: روغن فرار گیاه رزماری یکی از پرمصرف ترین روغن های فرار گیاهی در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی، بهداشتی است. در حال حاضر تهیه روغن فرار از این گیاه با روش تقطیر با آب انجام می شود از آن جا که بازدهی خوب با حفظ کیفیت مناسب اجزای تشکیل دهنده آن مطلوب است، بررسی روش های دیگر تهیه روغن فرار از جمله روش تقطیر با بخار مفید است.هدف: دستیابی به بهترین مقدار بازده استخراج روغن های فرار، مقدار بهینه بخار مصرفی، تاثیر استفاده از ستون های تقطیر چند مرحله ای و روند تغییرات ترکیب های روغن فرار رزماری با زمان تقطیر از اهداف پژوهش فوق است.روش بررسی: در این کار پژوهشی، روغن های فرار از گیاه رزماری به روش تقطیر با بخار آب استخراج شد. برای استخراج روغن های فرار به روش تقطیر با بخار آب بستری از گیاه در بالای یک منبع تولید بخار قرار گرفت و بخار آب با عبور از بستر گیاه روغن فرار را استخراج کرده و با خود خارج می کند. بازده استخراج برای هر آزمایش مشخص شد، هم چنین تجزیه دستگاهی نمونه ها توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی – جرمی و کروماتوگرافی گازی اجزای روغن فرار رزماری برای نمونه مورد آزمایش را مشخص می کند.نتایج: انجام آزمایش ها نشان داد که با کاهش شدت جریان حجمی بخار آب ورودی به ستون و افزایش تعداد مراحل ستون تقطیر بازده استخراج افزایش می یابد. از طرفی با تجزیه دستگاهی نمونه های جمع آوری شده در بازه های زمانی ۵، ۱۵، ۳۰، ۶۰ و ۱۰۰ دقیقه تغییرات ترکیب های مهم روغن فرار رزماری شامل آلفا – پنین، کامفور، ۱.۸- سینئول نسبت به زمان بررسی شد.بحث و نتیجه گیری: نتایج به دست آمده در مورد افزایش بازده در این پژوهش ناشی از کاهش کانالیزه شدن بخار و افزایش زمان تماس بین گیاه و بخار است و روند تغییرات ترکیب های روغن فرار رزماری با زمان ناشی از اختلاف نقطه جوش ترکیب ها و پدیده تخریب دیواره سلول های گیاهی است.

کلید واژه: ستون چند مرحله ای، گیاه رزماری، روغن فرار، تقطیر با بخار آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.