مقایسه اثر استفاده از بره موم (Propolis) و ویرجینیامایسین در جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر استفاده از بره موم (Propolis) و ویرجینیامایسین در جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر استفاده از بره موم (Propolis) و ویرجینیامایسین در جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر استفاده از بره موم (Propolis) و ویرجینیامایسین در جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر استفاده از بره موم (Propolis) و ویرجینیامایسین در جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

تعداد ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه به صورت کاملا تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند. هر گروه مشتمل بر سه زیرگروه (تکرار) ۳۰ قطعه ای بود. گروه یک بعنوان شاهد انتخاب و با جیره پایه بر مبنای ذرت – کنجاله سویا تغذیه گردید. جیره های غذایی گروه های دوم و سوم بترتیب حاوی مقادیر ۳۰۰۰ppm و ۶۰۰۰ppm در مرحله شروع ( ۱۴-۱روزگی) و ۲۰۰۰ppm و ۴۰۰۰ppm بره موم در مراحل رشد (۲۸- ۱۵ روزگی) و پایانی (۴۲-۲۹ روزگی) بود. به جیره غذایی گروه چهارم ۱۰۰میلی گرم در هرکیلوگرم خوراک، ویرجینیامایسین اضافه گردید. شاخص های تولید شامل میانگین افزایش وزن بدن، مقدار خوراک مصرفی، ضریب تبدیل و شاخص بازده تولید در سنین ۲۱ و ۴۲ روزگی ارزیابی شدند. در سن ۱۷ روزگی و قبل از تجویز واکسن نیوکاسل لاسوتا از تعداد ۹ قطعه جوجه در هر گروه نمونه خون تهیه و عیار پادتن ضدویروس نیوکاسل به روش آزمایش HI در آنها تعیین گردید. در روز ۲۷ مجددا از همان جوجه ها خونگیری و عیار پادتن ضدویروس نیوکاسل تعیین شد. نتایج حاصل نشان دادند افزودن ویرجینیامایسین و یا سطوح مختلف بره موم به غذا تاثیر معنی داری بر شاخص های تولیدی نداشته است، با این حال در پایان آزمایش بیشترین افزایش وزن و بالاترین شاخص بازدهی تولید به گروه تغذیه شده با جیره حاوی ویرجینیامایسین اختصاص داشت. کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی مربوط به گروه تغذیه شده با جیره حاوی ۴۰۰۰ppm و ۶۰۰۰ppm بره موم بود. افزودن بره موم به جیره غذایی تاثیری بر پاسخ ایمنی نداشت.

کلید واژه: جوجه گوشتی، محرک سیستم ایمنی، بره موم، محرک رشد، عملکرد گله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.