اثر استفاده از آرد جو دو سر در نان بر کاهش قند و کلسترول خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از آرد جو دو سر در نان بر کاهش قند و کلسترول خون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از آرد جو دو سر در نان بر کاهش قند و کلسترول خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از آرد جو دو سر در نان بر کاهش قند و کلسترول خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از آرد جو دو سر در نان بر کاهش قند و کلسترول خون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: نان بخش مهمی از جیره غذای مردم ایران را تشکیل می دهد؛ یولاف منبع خوبی از نظر پروتئین با ارزش تغذیه ای بالاست که در تهیه نان مورد استفاده قرار می گیرد. این مطالعه با در نظر گرفتن اثر فیبرهای رژیمی به ویژه فیبرهای موجود در یولاف بر سلامت تغذیه انسان، اثر نان تهیه شده از آرد یولاف و آرد گندم بر کاهش قند، کلسترول، تری گلیسرید، HDL و LDL خون را مورد بررسی قرار داد.روش ها: از میان پرونده های بهداری دانشگاه صنعتی اصفهان افراد دارای قند و کلسترول و یا تری گلیسیرید بیشتر از معمول انتخاب شدند که ۲۱ نفر از آنان شرایط شرکت در مطالعه را پذیرفتند. برای تهیه نان یولاف و گندم از آرد کامل یولاف رقم کانادایی کالیبر (Calibre) به نسبت ۲۵ درصد و آرد گندم رقم روشن با درجه استخراج ۷۸ درصد به نسبت ۷۵ درصد استفاده شد. برای آماده سازی آرد یولاف، یولاف پوست گیری نشده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای c°۷۵ حرارت داده شد تا عمل پوست گیری راحت تر صورت گیرد. سپس آنزیم بری یولاف در دمای c°۱۰۰ به مدت یک ساعت صورت گرفت. عمل آنزیم بری برای جلوگیری از تلخ شدن آرد یولاف انجام شد. آرد کامل یولاف برای تولید نان مورد استفاده قرار گرفت. نان تولید شده به مدت ۱۵ روز هر روز سه وعده و هر وعده ۱۵۰ گرم به جای مصرف نان معمول در جیره ی غذایی افراد مورد بررسی قرار گرفت. نمونه خون داوطلبان قبل از مصرف نان، ۱۰ روز و ۱۵ روز پس از مصرف نان گرفته شد و خصوصیات قند ناشتا، کلسترول، تری گلیسرید، LDL و HDL تعیین گردید. نتایج به دست آمده مورد تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: مصرف نان یولاف (۲۵ درصد آرد کامل یولاف و ۷۵ درصد آرد ۸۷ درصد استحصال گندم) موجب کاهش قند، کلسترول، HDL و LDL خون مصرف کنندگان نان شده است و اختلاف معنی داری در سطح یک درصد بین این خصوصیات خون قبل از مصرف و پس از ۱۵ روز مصرف نان وجود داشت. نتایج نشان داد که مصرف نان یولاف اثر معنی داری از نظر آماری بر مقدار تری گلیسیرید خون افراد مصرف کننده نداشته است. البته مقدار تری گلیسرید خون این افراد پس از مصرف نان کم تر از قبل از مصرف آن بود.نتیجه گیری: مصرف نان یولاف موجب کاهش قند، کلسترول، HDL و LDL خون مصرف کنندگان نان می شود.

کلید واژه: نان یولاف، قند خون، کلسترول، LDL و HDL

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.