تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشدی و پایانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشدی و پایانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشدی و پایانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشدی و پایانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشدی و پایانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۶

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف چربی گیاهی در دوره رشد و پایانی بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام گرفت. جوجه خروس ها از نژاد راس با میانگین وزنی ۱۰±۱۹۵ گرم در سن ۱۴ روزگی انتخاب شدند و در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار (شامل سطوح مختلف چربی گیاهی ۰، ۲، ۴ و ۶درصد) و ۴ تکرار و ۷ قطعه جوجه در هر تکرار بطور تصادفی بین باکس ها تقسیم شدند . جیره های آزمایشی با انرژی و ازت یکسان تنظیم شده و در طول دوره رشد و پایانی در اختیار جوجه ها قرار گرفت. در پایان آزمایش از هر تکرار یک قطعه پرنده با وزنی نزدیک به میانگین وزنی تکرار انتخاب و جهت بررسی درصد چربی محوطه شکمی کشتار گردید. نتایج حاصله نشان داد که استفاد ه از چربی گیاهی در جیره جوجه های گوشتی طی دوره رشدی و پایانی تاثیر معنی داری بر افزایش وزن روزانه و نهایتا وزن بدن نسبت به گروه شاهد داشت (۰.۰۵>p) بطوری که با افزایش سطح چربی در جیره، وزن بدن نیز افزایش یافت. از نظر میزان خوراک مصرفی تفاوت معنی داری بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد (۰.۰۵>p) لیکن گروه های آزمایشی که چربی در جیره آنها استفاده شده بود از مصرف خوراک بالاتری برخوردار بودند.استفاد ه از چربی گیاهی در خوراک منجر به بهبود ضریب تبدیل غذایی شد (۰.۰۵>p). میزان چربی محوطه بطنی در تیمارهایی که از چربی گیاهی استفاده کرده بودند بالاتر بود لیکن تفاوت ها از لحاظ آماری معنی دار نبود (۰.۰۵>p). نتیجه این که استفاد ه از چربی منجر به افزایش وزن بدن، میزان خوراک مصرفی و بهبود ضریب تبدیل خوراک گردید.

کلید واژه: چربی گیاهی، جوجه گوشتی، دوره رشدی، دوره پایانی، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.