بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی الگوی مصرف غذا در دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر لنگرود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: گرسنگی موقت یا کوتاه مدت معمولا موقعی رخ می دهد که کودک بدون خوردن صبحانه به مدرسه رفته باشد که در نتیجه آن کودک به راحتی با محرک های نامناسب دچار بی قراری می شود. چون به نظر می رسد که گرسنگی توجه و تمرکز را از بین برده و بر یادگیری و عملکرد مدرسه ای دانش آموزان تاثیر بگذارد. بنابراین و با توجه به نقش مفید برنامه تغذیه مدارس در پیشگیری موقت دانش آموزان، این مطالعه برای بررسی الگوی تغذیه و تعیین چگونگی اجرای برنامه غذایی مدارس ابتدایی شهر لنگرود انجام شد.هدف: تعیین الگوی غذای مصرفی در مدارس شهر لنگرود.مواد و روش ها: در یک مطالعه توصیفی – تحلیلی، ۴۰۰ دانش آموز از ۱۰ مدرسه ابتدایی به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه، به روش مصاحبه و مشاهده جمع آوری شد. پرسشنامه ها شامل اطلاعاتی در مورد خوردن صبحانه، همراه بردن خوراکی میان وعده ای و نوع آن، مصرف غذاهای مجاز و عوامل تاثیرگذار بر خوراکی های دریافتی دانش آموزان شامل شغل و میزان تحصیل والدین، سن دانش آموزان، بعد خانوار و جنس بود، تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS و آزمون آماری کای – دو انجام شد.نتایج: %۹۲ دانش آموزان با صرف صبحانه و %۸ بدون مصرف صبحانه به مدرسه آمده بودند. علاوه بر آن %۶۵ از دانش آموزان همراه خود خوراکی میان وعده ای آورده و %۳۵ نیاورده بودند و از خوراکی های مصرف شده %۹۸.۲ مجاز و %۱.۸ غیرمجاز بودند. در این مطالعه، آزمون کای – اسکوئر c2 ارتباط معنی داری بین متغیرهای وابسته و مستقل مورد مطالعه نشان نداد.نتیجه گیری: با توجه به عادت مصرف کم شیر در این گروه سنی، باید برنامه های آموزشی گسترده در ابعاد مختلف برای تشویق به مصرف روزانه شیر صورت گیرد. به امید آن که %۱.۸ مصرف خوراکی های غیرمجاز را با کمک مربیان بهداشتی مدارس به صفر درصد برسانیم و همچنین، با بررسی های مشابه در دیگر مدرسه های کشور سفارش های لازم در جهت تغییر و اصلاح عادت های غذایی را در دانش آموزان مقطع ابتدایی بتوان ارایه نمود.

کلید واژه: رفتار تغذیه ای، عادات غذایی، مدرسه ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.