بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص شیمیایی و حسی پنیر سفید UF غنی شده با آهن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

پنیر سفید UF با افزودن ۴۰، ۶۰ و ppm 80 از دو ترکیب آهن (FeCl3 و FeSO4.7H2O) به ریتنتیت غنی سازی شد. ویژگی های شیمیایی و حسی محصول با گروه کنترل (پنیر فاقد آهن) مقایسه شد. خصوصیات شیمیایی شامل: درصد چربی، ماده خشک، pH، اسیدیته، رطوبت و میزان آهن در زمان های ۱، ۱۵، ۳۰ و ۶۰ روز پس از تولید اندازه گیری و مورد مطالعه قرار گرفت. ارزیابی حسی پنیرها شامل طعم، رنگ و بافت بود که به کمک یک گروه ۲۵ نفری از مصرف کنندگان آموزش دیده انجام شد. غلظت های مختلف آهن هیچ گونه اثری بر خواص شیمیایی محصول نداشت. نتایج آماری نشان داد که افزودن ppm 40 سولفات آهن آبدار و ppm 60 کلرید آهن تاثیری بر طعم محصول نداشته اما پنیر غنی شده با ۶۰ و ppm 80 سولفات آهن آبدار دارای اختلاف معنی دار بود. هیچ گونه اختلاف معنی دار بین رنگ نمونه ها پس از ۶۰ روز نگهداری مشاهده نشد. به علاوه، نتایج نشان داد که بافت پنیر های غنی شده با ۶۰ و ppm80 سولفات آهن آبدار دارای اختلاف معنی دار ولی بر اثر افزودن ۴۰ و ppm 60 کلرید آهن اختلاف معنی دار مشاهده نشد. در نهایت نتایج نشان داد که افزودن ppm 60 از FeCl3 یا ppm 40 ازFeSO4.7H2O تاثیری بر خواص حسی محصول ندارد.

کلید واژه: پنیر سفید UF ، آهن، غنی سازی، خواص حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.