بررسی تاثیر تنش خشکی و کود دامی بر محتوای رطوبت، میزان پایداری غشا سلول و محتوای کلروفیل برگ سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تنش خشکی و کود دامی بر محتوای رطوبت، میزان پایداری غشا سلول و محتوای کلروفیل برگ سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تنش خشکی و کود دامی بر محتوای رطوبت، میزان پایداری غشا سلول و محتوای کلروفیل برگ سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تنش خشکی و کود دامی بر محتوای رطوبت، میزان پایداری غشا سلول و محتوای کلروفیل برگ سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تنش خشکی و کود دامی بر محتوای رطوبت، میزان پایداری غشا سلول و محتوای کلروفیل برگ سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

به منظور ارزیابی عکس العمل لاین L17 سویا به کود دامی در شرایط تنش خشکی آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. عامل تنش در کرتهای اصلی شامل سه سطح آبیاری پس از ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A و عامل کود دامی در کرتهای فرعی شامل مقادیر صفر، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ تن در هکتار بود. نتایج نشان داد که با افزایش میزان تنش خشکی محتوای رطوبت برگ کاهش یافت. در واکنش به افزایش کود دامی، بیشترین محتوای رطوبت برگ با مصرف ۴۵ تن کود دامی در هکتار به دست آمد. در پایان دوره گلدهی پایداری غشا سلول تحت تاثیر افزایش شدت تنش رطوبت افزایش یافت و از ۱۴/۷۰ درصد در آبیاری مطلوب به ۲۲/۷۶ درصد در تنش شدید رسید. پایداری غشا سلول با افزایش میزان کود دامی کاهش نشان داد به نحوی که از ۹۶/۷۵ درصد در تیمار شاهد به ۵۵/۶۸ درصد در تیمار مصرف ۴۵ تن کود دامی در هکتار رسید. در پایان دوره گلدهی، بیشترین مقادیر کلروفیل a و b به ترتیب ۴۰/۵۳ و ۴۳/۱۲ میکروگرم کلروفیل در گرم برگ تازه در تیمار تنش ملایم به دست آمد. از لحاظ آماری (P0.05) در این مرحله اثر کود دامی بر میزان کلروفیل برگ معنی دار نبود. در مرحله آغاز پر شدن دانه بیشترین مقدار کلروفیل ۳۱/۷۹) a میکروگرم کلروفیل در گرم برگ تازه) در اثر تنش ملایم خشکی به دست آمد. در این مرحله رشدی تحت تاثیر کود دامی، بیشترین مقدار کلروفیل ۳۱/۶۷) a میکروگرم کلروفیل در گرم برگ تازه) با مصرف ۳۰ تن کود دامی در هکتار حاصل شد. مقدار کلروفیل b تحت تاثیر تیمارهای آبیاری و کود دامی تفاوت معنی داری (P0.05) نشان نداد.

کلید واژه: سویا، تنش خشکی، کود دامی، محتوای رطوبت نسبی برگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.