بررسی میزان عود پولیپ بینی بعد از عمل جراحی آندوسکوپی سینوس و مقایسه آن با جراحی غیرآندوسکوپی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان عود پولیپ بینی بعد از عمل جراحی آندوسکوپی سینوس و مقایسه آن با جراحی غیرآندوسکوپی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان عود پولیپ بینی بعد از عمل جراحی آندوسکوپی سینوس و مقایسه آن با جراحی غیرآندوسکوپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان عود پولیپ بینی بعد از عمل جراحی آندوسکوپی سینوس و مقایسه آن با جراحی غیرآندوسکوپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان عود پولیپ بینی بعد از عمل جراحی آندوسکوپی سینوس و مقایسه آن با جراحی غیرآندوسکوپی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

مقدمه: پولیپ های بینی توده های خوش خیم بینی میباشند که معمولا دو طرفه، پایدار، متعدد و متحرک اند که از بینی، موکوزای سینوس و دیواره خارجی بینی منشا میگیرند. از آنجا که پولیپ ها تظاهراتی از آلرژی دارند اکثرا تمایل به عود دارند. درمان پولیپ به دو صورت دارویی و جراحی صورت میگیرد که جراحی آن به دو روش جراحی متداول پولیکتومی و جراحی آندوسکوپیک می باشد. از آنجا که عدم عود مجدد از اهداف این روشهای درمانی است ما نیز در این مطالعه با هدف بررسی میزان عود پولیپ پس از جراحی متداول پولیپکتومی و جراحی آندوسکوپیک، اقدام به بررسی نتایج درمانی و پیگیری کردیم.مواد و روشها: در این مطالعه که یک مطالعه توصیفی تحلیلی بود میزان عود پولیپ بینی بعد از جراحی آندوسکوپی سینوس و جراحی متداول غیرآندوسکوپیک در طی سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ در بیمارستان بقیه اله(عج) بررسی شد. در این مطالعه در مجموع ۲۰۰ بیمار به طور تصادفی و براساس پرونده بستری موجود در بیمارستان انتخاب شدند که حداقل سن ۳ سال و حداکثر ۸۹ سال بود. از کل بیماران ۱۰۰ مورد به روش جراحی آندوسکوپی و ۱۰۰ مورد هم به روش غیرآندوسکوپی جراحی شدند.یافته ها: گروه سنی شایع در این بیماران با میانگین ۴۰ سال بود. در این مطالعه جنس غالب مبتلایان مرد بود (۷۲%) عود پولیپ بینی در گروه غیراندوسکوپی ۷۵ بیمار (۷۵%) بوده و ۲۵ بیمار (۲۵%) تا سال ۱۳۸۲ بدون عود بودند و در گروه جراحی اندوسکوپی سینوس ۳۶ بیمار (۳۶%) عود داشتند و ۵۲ بیمار (۵۲%) بدون عود بودند و در مورد ۱۲ بیمار (۱۲%) نیز اطلاعی در دست نبود.میانگین زمان بقای بدون عود در گروه غیر.جراحی اندوسکوپی ۶۰ ماه و در گروه جراحی اندوسکوپی سینوس ۴۱ ماه بود و بقای ۲۴ ماهه ۹۵% و بقای ۳۶ ماهه ۷۷.۸% و بقای ۶۰ ماهه ۵۰% و ۸۴ ماهه نیز ۲۵% بوده است. ۹۵% از بیماران جراحی شده به روش غیراندوسکوپی حداقل ۱۲ ماه و به روش اندوسکوپی حداقل ۲۴ ماه بدون عود باقی ماندند. ۵۰% بیماران در روش غیرآندوسکوپی حداقل ۶۶ ماه و در روش آندوسکوپی سینوس حداقل ۷۲ ماه بدون عود باقی ماندند.نتیجه گیری: با توجه به یافته های به دست آمده در این مطالعه، می توان گفت که میزان عود بیماران بعد از جراحی آندوسکوپی سینوس نسبت به جراحی غیرآندوسکوپی کمتر و میزان بقا بدون عود بیشتر بوده است.

کلید واژه: پولیپ بینی جراحی آندوسکوپیک بینی، عود پرسیپسینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.