بررسی روشهای مختلف احیا و استقرار زادآوری جنسی در جنگلهای بلوط زاگرس شمالی (مطالعه موردی: منطقه آرمرده شهرستان بانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روشهای مختلف احیا و استقرار زادآوری جنسی در جنگلهای بلوط زاگرس شمالی (مطالعه موردی: منطقه آرمرده شهرستان بانه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روشهای مختلف احیا و استقرار زادآوری جنسی در جنگلهای بلوط زاگرس شمالی (مطالعه موردی: منطقه آرمرده شهرستان بانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روشهای مختلف احیا و استقرار زادآوری جنسی در جنگلهای بلوط زاگرس شمالی (مطالعه موردی: منطقه آرمرده شهرستان بانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روشهای مختلف احیا و استقرار زادآوری جنسی در جنگلهای بلوط زاگرس شمالی (مطالعه موردی: منطقه آرمرده شهرستان بانه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۶

منطقه مورد مطالعه ۱۴ هکتار از جنگل های بلوط آرمرده شهرستان بانه واقع در استان کردستان می باشد. در این جنگل مشکل اصلی عدم وجود زادآوری جنسی می باشد. در این پژوهش چهار تکنیک مختلف از عملیات احیا در چهارچوب مدیریت مشارکتی در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی با پنج تیمار و ۳۰ تکرار مورد آزمون قرار گرفتند. تکنیک ها عبارتند از: اعمال حفاظت خارج از تاج پوشش، حفاظت زیر تاج پوشش، حفاظت همراه با بذرکاری مستقیم و حفاظت همراه با استفاده از تکنیک پلیت های جی فی ۷ جنگل کاری (بسته های کاشت). ابتدا ۳۰ قطعه نمونه ۱۰ آری در منطقه مورد مطالعه به صورت تصادفی پیاده شدند و بررسی های کمی و کیفی در آنها انجام شد. سپس در هریک از این قطعه نمونه ها پنج ریز نمونه یک متر مربعی پیاده شد و راهکارهای احیایی به عنوان تیمار در آنها اعمال شد. داده های آزمون تعداد بذرهای اولیه و ستاده ها تعداد نهال های تولید شده و ارتفاع نهال ها در هر یک از راهکارها بوده است. نتایج نشان داد که در این جنگل در حالت طبیعی تا اواخر بهار ۲ درصد بذرهای ریخته شده به نونهال تبدیل می شوند. اعمال حفاظت حتی در خارج از تاج پوشش باعث افزایش کارآیی زادآوری جنسی به میزان یک نونهال در متر مربع می شود؛ بنابراین مهمترین عامل محدود کننده زادآوری جنسی چرای دام می باشد. اگر حفاظت در زیر تاج پوشش اعمال شود زادآوری جنسی به میزان ۳.۹ نونهال در متر مربع افزایش می یابد. اعمال راهکارهای تجدید حیات مصنوعی زادآوری جنسی را به صورت معنی داری بیشتر می کند. در نهایت راهکار حفاظت و بذرکاری با استفاده از تکنیک جی فی بهترین راهکار فنی چه از نظر تعداد نونهال های تولید شده و چه از نظر ارتفاع نونهال ها بوده است.

کلید واژه: بلوط، پلیت های جی فی، حفاظت، چرای دام، زادآوری جنسی، زاگرس شمالی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.