مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری :

مقاله تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۵ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر تنک خوشه و سطوح مختلف سربرداری شاخه های بارور بر عملکرد متعادل و بهبود کیفیت میوه انگور عسکری
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنک خوشه
مقاله سربرداری
مقاله عملکرد
مقاله کیفیت
مقاله انگور عسکری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محصول بیش از اندازه، سایه و طول فصل رشد کوتاه می توانند موجب کاهش ذخیره کربوهیدرات ها و در نتیجه کاهش کیفیت میوه گردند. این پژوهش به منظور بررسی اثرهای سطوح مختلف تعداد خوشه و سربرداری شاخه های بارور بر ایجاد عملکرد متعادل همراه با بهبود ویژگی های کیفی انگور عسکری به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلو ک های کامل تصادفی که فاکتور اول شامل تیمار تعداد خوشه با ۷ سطح (شاهد، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰، ۴۵ و ۵۰ خوشه در بوته) و فاکتور دوم شامل تیمار سربرداری شاخه با ۴ سطح (۰، ۱۴، ۱۳ و ۱۲ طول شاخه) در ۴ تکرار اجرا گردید. نتایج نشان داد که کاهش تعداد خوشه به ۲۵ تا ۳۵ عدد در هر بوته، به طور معنی داری موجب افزایش میزان درصد مواد جامد محلول، نسبت TSS/TA و واکنش آب میوه (pH) گردید ولی با افزایش تعداد خوشه، کاهش معنی داری در میزان این صفات دیده شد. تیمار تنک ۲۵ خوشه از نظر درصد اسید کل نسبت به شاهد اختلاف معنی داری را نشان داد. همچنین تیمار سربرداری به طور معنی داری موجب افزایش درصد مواد جامد محلول، نسبت TSS/TA، واکنش آب میوه و کاهش درصد اسید کل نسبت به شاهد گردید. تنک خوشه از ۲۵ تا ۴۵ خوشه در هر بوته موجب افزایش معنی دار در وزن تک خوشه نسبت به شاهد گردید ولی بین تیمارهای شاهد و تیمار ۵۰ خوشه و بین تیمارهای ۲۵ تا ۵۰ خوشه اختلاف معنی داری از نظر افزایش وزن خوشه وجود نداشت. از نظر عملکرد در واحد بوته، تمام تیمارهای تنک خوشه موجب کاهش معنی دار در عملکرد در واحد بوته نسبت به شاهد گردید ولی تیمارهای ۲۵ تا ۳۵ خوشه و تیمارهای ۴۰ تا ۵۰ خوشه در هر بوته اختلاف معنی داری را نسبت به هم نشان ندادند. بر اساس نتایج این پژوهش می توان تیمار تنک خوشه توام با سربرداری شاخه ها را به منظور افزایش ویژگی های کیفی همراه با عملکرد متعادل انگور عسکری در منطقه سردسیری سی سخت توصیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.