اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر پاسخ برانگیخته نورون های لایه IV و V قشر بارل (بشکه ای) در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر پاسخ برانگیخته نورون های لایه IV و V قشر بارل (بشکه ای) در موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر پاسخ برانگیخته نورون های لایه IV و V قشر بارل (بشکه ای) در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر پاسخ برانگیخته نورون های لایه IV و V قشر بارل (بشکه ای) در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر پاسخ برانگیخته نورون های لایه IV و V قشر بارل (بشکه ای) در موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مسیر سروتونرژنیک یکی از سیستم های تعدیل کننده می باشد که به طور عمده از هسته رافه خلفی (Dorsal Raphe Nucleus) شروع می شود. در این پژوهش به منظور بررسی نقش سروتونین در پردازش حسی، به مطالعه اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر ویژگی های پاسخی نورون های لایه IV و V قشر حسی اولیه موش های صحرایی مربوط به ناحیه سبیل ها (Whiskers) پرداخته شده است. مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی از ۲۰ سر موش صحرایی بالغ نژاد Wistar با وزن ۳۵۰-۲۵۰ گرم استفاده شد. هسته رافه خلفی، در زمان های ۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی ثانیه قبل از خم نمودن سبیل اصلی یا سبیل کناری به تنهایی و یا قبل از خم شدن توام سبیل ها تحریک می شد. برای بررسی اثر تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی بر میدان دریافتی مهاری نورون های قشر بارل، سبیل اصلی ۲۰ میلی ثانیه بعد از خم شدن سبیل کناری جا به جا می شد. یافته ها: تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی موجب کاهش اندازه بزرگی پاسخ On نورون های لایه V به جا به جایی سبیل اصلی شد (p<0.05). هم چنین در لایه IV، به دنبال تحریک الکتریکی هسته در زمان های ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی ثانیه قبل از جا به جایی سبیل اصلی، زمان تاخیر پاسخ On نورون ها افزایش یافت (به ترتیب p<0.05 و p<0.01). علاوه بر آن، تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی تاثیری بر اندازه بزرگی و زمان تاخیر پاسخ On نورون ها به جا به جایی سبیل کناری نداشت. تحریک الکتریکی هسته رافه خلفی ۲۰۰ میلی ثانیه قبل از جا به جایی سبیل اصلی، موجب کاهش مهار ناشی از جا به جایی سبیل کناری بر بزرگی پاسخ نورون به جا به جایی سبیل اصلی شد (p<0.05). نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر پیشنهاد می کند که هسته رافه خلفی نقش تنظیمی بر پردازش اطلاعات در قشر حسی – پیکری موش صحرایی دارد.

کلید واژه: قشر بارل، هسته رافه خلفی، موش صحرایی، تحریک الکتریکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.