فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و موانع مصرف آن در کودکان ۲۴-۶ ماهه مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و موانع مصرف آن در کودکان ۲۴-۶ ماهه مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و موانع مصرف آن در کودکان ۲۴-۶ ماهه مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و موانع مصرف آن در کودکان ۲۴-۶ ماهه مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و موانع مصرف آن در کودکان ۲۴-۶ ماهه مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن، یکی از مشکلات عمده بهداشت عمومی در دنیاست و کودکان زیر ۲ سال از مهم ترین گروه های آسیب پذیر می باشند. تجویز آهن کمکی به شیرخوار یکی از روش های پیشگیری از فقر آهن است که در حال حاضر توسط مراکز بهداشتی کشور اجرا می شود. ولی با وجود ضرورت مصرف آهن، تعدادی از مادران علی رغم در دسترس بودن قطره آهن در تمام مراکز بهداشتی، به دلایلی منطقی یا غیرمنطقی از خوراندن قطره آهن به شیرخوار خود امتناع می ورزند. هدف از انجام این طرح، تعیین فراوانی مصرف قطره آهن کمکی و شناخت موانع مصرف آن می باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۱۲۰۰ شیرخوار ۲۴-۶ ماهه تحت پوشش هفت مرکز بهداشتی شهر رفسنجان در سال ۱۳۸۲ به طور تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شدند. بعد از جلب رضایت مادر، پرسش نامه ای که شامل اطلاعات دموگرافیک کودک، مادر و چگونگی مصرف قطره آهن بود تکمیل شد و در صورت مصرف نامنظم، موانع مهم آن توسط مادران ارایه گردید. یافته ها: از کل ۱۲۰۰ شیرخوار مورد مطالعه، %۶۱.۷ به طور منظم قطره آهن دریافت می کردند (%۹۵CI=58-64). شایع ترین دلیل مصرف نامنظم آهن، سیاه شدن دندان ها (%۲۵.۱) و کم ترین علت، سیاه شدن مدفوع (%۱.۵) بوده است. ارتباط معنی داری بین مصرف نامنظم قطره آهن با سن شیرخوار، رتبه تولد، سطح تحصیلات مادر، شغل و سن مادر مشاهده شد ولی با جنس شیرخوار ارتباط معنی دار دیده نشد. نتیجه گیری: با توجه به میزان بالای مصرف نامنظم قطره آهن و دلایل غیرمنطقی آن، آموزش بیشتر مادران و یا غنی سازی غذاهای شیرخوار با آهن پیشنهاد می شود. شیرخوارانی که قطره آهن را به صورت نامنظم دریافت می کنند بایستی از نظر کم خونی فقر آهن ارزیابی و درمان شوند.

کلید واژه: آهن تکمیلی، کم خونی فقر آهن، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.