مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر :

مقاله تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان روغن دانه ارقام کنجد در منطقه بوشهر
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنجد
مقاله کود نیتروژنه
مقاله رقم
مقاله عملکرد دانه
مقاله درصد روغن دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف کود نیتروژنه (۰، ۳۰ و ۶۰ کیلوگرم در هکتار) بر عملکرد کمی و کیفی سه رقم کنجد (Sesamum indicum L.) (داراب ۱۴، زرقان و دشتستان)، آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. کاربرد نیتروژن بر تعداد کپسول در ساقه اصلی، تعداد کپسول در بوته، تعداد شاخه های فرعی، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و درصد روغن دانه تاثیر معنی داری داشت، اما بر وزن هزار دانه تاثیر معنی داری مشاهده نگردید. شاخص برداشت در بین سطوح کودی نیتروژن ۳۰ و ۶۰ کیلوگرم در هکتار اختلاف معنی داری نداشت. با افزایش میزان کود نیتروژن عملکرد دانه در کلیه ارقام به صورت معنی داری افزایش یافت. ولی واکنش هر یک از ارقام در کاربرد میزان های مختلف نیتروژن یکسان نبود. این پژوهش نشان داد که کنجد رقم محلی دشتستان با کاربرد تیمار کودی ۶۰ کیلوگرم نیتروژن در شرایط منطقه کشت، در بسیاری از صفات مورد مطالعه به ویژه عملکرد دانه نسبت به دو رقم محلی زرقان و داراب ۱۴ برتری دارد، ولی از لحاظ کیفی رقم داراب ۱۴ در مقایسه با دو رقم دیگر دارای درصد روغن بالاتری بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.