بررسی احتمال مشارکت کشاورزان و تجار در بازارهای آتی و اختیار معامله محصولات کشاورزی در ایران مطالعه موردی پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی احتمال مشارکت کشاورزان و تجار در بازارهای آتی و اختیار معامله محصولات کشاورزی در ایران مطالعه موردی پسته دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی احتمال مشارکت کشاورزان و تجار در بازارهای آتی و اختیار معامله محصولات کشاورزی در ایران مطالعه موردی پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی احتمال مشارکت کشاورزان و تجار در بازارهای آتی و اختیار معامله محصولات کشاورزی در ایران مطالعه موردی پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی احتمال مشارکت کشاورزان و تجار در بازارهای آتی و اختیار معامله محصولات کشاورزی در ایران مطالعه موردی پسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کشاورزی و توسعه

تعداد صفحات :۲۹

در این مطالعه با استفاده از روش های آنالیز واریانس و مدل لاجیت، احتمال مشارکت کشاورزان و تجار پسته در بازارهای آتی و اختیار معامله و از طرفی عوامل اقتصادی- اجتماعی موثر بر این مشارکت بررسی می شود. به این منظور، با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی چندمرحله ای، ۳۰۰ پسته کار و ۳۸ تاجر پسته انتخاب شدند و داده های مقطعی به صورت تکمیل پرسشنامه تهیه گردید.نتایج این مطالعه نشان می دهد که بیش از ۹۳ درصد از کشاورزان پسته کار و تجار پسته قادر به درک نحوه کارکرد بازارهای آتی و اختیار معامله اند؛ به عبارت دیگر، مشکلی در این زمینه وجود ندارد. بررسی تمایل به مشارکت کشاورزان و تجار پسته نیز نشان می دهد که در این زمینه انگیزه کافی وجود دارد، به طوری که از کل کشاورزان مورد سوال قرار گرفته، ۳۵.۷۷ درصد و ۵۹.۴۱ درصد به ترتیب حاضر به مشارکت در بازارهای آتی و اختیار معامله اند که این نسبت برای تجار پسته به ترتیب ۵۰ درصد و ۶۱ درصد است. علاوه بر این، ۷۰.۴۷ درصد از کشاورزان و ۷۷ درصد از تجار پسته حداقل در یکی از دو بازار شرکت خواهند کرد. به عبارت دیگر در مجموع، دو بازار مورد استقبال بیشتر کشاورزان و تجار پسته قرار می گیرد. مهمترین مانع بر سر راه مشارکت در بازار آتی، مشخص نبودن عملکرد سال آینده محصول پسته و در بازار اختیار معامله، مشکلات فرهنگی، نبود نقدینگی برای پرداخت حق معامله و بی اعتمادی نسبت به این بازار است. در پایان، برای رفع مشکلات فوق و افزایش احتمال مشارکت در بازارهای آتی و اختیار معامله راهکارهایی ارایه می شود.

کلید واژه: بازار آتی، بازار اختیار معامله، مشارکت، پسته،‌ ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.