اثر مهاری پروتئین های مهارکننده پلی گالاکتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مهاری پروتئین های مهارکننده پلی گالاکتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مهاری پروتئین های مهارکننده پلی گالاکتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مهاری پروتئین های مهارکننده پلی گالاکتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مهاری پروتئین های مهارکننده پلی گالاکتوروناز لوبیا بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ های بیماری زای Fusarium oxysporum و Ascochyta rabiei گیاه نخود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

قارچ های بیماری زا به منظور نفوذ به بافت گیاهی از آنزیم های پلی گالاکتورونازی استفاده می کنند. در مقابل، برخی از گیاهان واجد پروتئین های مهار کننده پلی گالاکتوروناز (Polygalacturonase-Inhibiting Proteins/PGIP) می باشند که عملکرد این گلیکوپروتئین ها به تاخیر انداختن نفوذ هیف آن و در نتیجه عدم کلونیزاسیون قارچی می باشد. در این تحقیق PGIP از هیپوکتیل واریته های درخشان و ناز لوبیا (Phaseolus vulgaris) استخراج شد. سپس به روش کروماتوگرافی جذبی با استفاده از آنزیم پلی گالاکتوروناز به عنوان لیگاند اختصاصی، تخلیص گردید. خلوص محصول با روش SDS-PAGE مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که حاوی سه باند پروتئینی در محدوده ۴۷-۴۵ کیلو دالتونی بود. نتایج خالص سازی نشان داد که محصول به دست آمده از کروماتوگرافی جذبی از خلوص نسبتا بالایی برخوردار می باشد. هم چنین بازده خالص سازی PGIP با استفاده از کروماتوگرافی جذبی به میزان ۱.۶۸ میلی گرم PGIP به ازای ۱۰۰ گرم هیپوکتیل تازه لوبیا می باشد. اثر مهاری پروتئین های تخلیص شده بر آنزیم پلی گالاکتوروناز جدایه های بیماری زای Fusarium oxysporum (جدایه F15) و Ascochyta rabiei (جدایه IK04) بررسی شد. پروتئین های استخراج شده از هیپوکتیل واریته های ناز و درخشان قبل از خالص سازی به ترتیب معادل ۱۸ و ۲۸ واحد فعالیت مهارکنندگی بر‌ آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ Fusarium oxysporum از خود نشان می دادند در صورتی که این میزان مهارکنندگی پس از خالص سازی، هر کدام به ۴۰ واحد افزایش یافت. هم چنین فعالیت مهارکنندگی PGIP از این دو واریته بر آنزیم پلی گالاکتوروناز قارچ Ascochyta rabiei قبل از خالص سازی هر کدام به میزان ۹ واحد بوده و پس از خالص سازی این میزان مهارکنندگی به ترتیب به ۱۸ و ۲۹ واحد افزایش می یابد.

کلید واژه: پروتئین مهارکننده آنزیم پلی گالاکتوروناز، لوبیا (Phaseolus vulgaris)، کروماتوگرافی جذبی، Ascochyta rabiei، Fusarium oxysporum

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.