مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان :

مقاله اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۳۵۷ تا ۳۶۴ منتشر شده است.
نام: اثر کاربرد نهاده ها بر ریسک تولید برنج استان گیلان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تابع تولید درجه دوم
مقاله ریسک تولید
مقاله مصرف نهاده ها
مقاله برنج
مقاله استان گیلان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ریسک و عدم حتمیت نقش مهمی در تعیین اهداف کشاورزان و چگونگی تصمیم گیری آنها دارد؛ به گونه ای که ریسک بر استفاده بهینه از نهاده ها و کارایی تولید تاثیر می گذارد. از مهم ترین عوامل موثر بر ریسک تولید محصولات کشاورزی، استفاده از نهاده های تولید، به ویژه نهاده های جدید می باشد. از این جهت لازم است اطلاعاتی در مورد ریسک و عدم حتمیت نهاده ها به دست آورد تا بدین طریق بتوان پیشنهاداتی در مورد کاهش ریسک در فرایند تولید محصولات کشاورزی ارایه نمود. بر این اساس مقاله حاضر به بررسی اثر مصرف نهاده ها بر ریسک تولید محصول برنج در استان گیلان در سال زراعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ با استفاده از تابع تولید درجه دوم می پردازد. تابع میانگین تولید نشان دهنده بازدهی ثابت نسبت به مقیاس در تولید محصول برنج در استان گیلان است. هم چنین تابع ریسک تولید محصول برنج نشان داد که افزایش سطح زیر کشت و مصرف کود شیمیایی باعث افزایش ریسک تولید محصول برنج در این استان می گردد. لذا برنامه یکپارچه سازی اراضی کشت برنج و سیاست پرداخت یارانه به نهاده کود شیمیایی باید با آگاهی کامل تری از شریط حاکم بر بهره برداران کشاورز صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.