ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزش یابی کیفیت پروتئین پودرماهی کیلکای ایران با استفاده از روش بازده کل پروتئین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۲

در یک طرح بلوک های کامل تصادفی، به منظور ارزیابی بازده کل پروتئین در پودر ماهی کیلکای ایران و انچوی پرو، شش جیره غذایی همسان از نظر انرژی (۳۲۰۰ کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم) و پروتئین خام (۱۸.۵ درصد) بر پایه ذرت، با استفاده از شش نمونه پودر ماهی (شماره های ۱، ۵ و ۶ پودر ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم ۴ و ۲ با فرایند حرارت مستقیم و شماره ۳ پودر ماهی انچوی پرو) تنظیم و از ۷-۴۲ روزگی به تغذیه جوجه خروس های نژاد لهمان رسید. میزان مصرف عذا و اضافه وزن به طور هفتگی اندازه گیری و بازده کل پروتئین و ضریب تبدیل غذا محاسبه و توسط بسته نرم افزار MSTAT-C تجزیه و تحلیل آماری گردید.بیشترین مقدار بازده کل پروتئین در دوره ۷-۲۸ روزگی حاصل شد و اختلاف معنی داری (P<0.05) بین پودر ماهی کیلکا و پرو مشاهده نشد. به استثنای پودر ماهی کیلکای شماره ۵، حداکثر مقادیر بازده کل پروتئین، در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت غیرمستقیم، و کمترین مقادیر در پودرهای ماهی کیلکا با فرایند حرارت مستقیم به دست آمد. میزان بازده کل پروتئین در پودر ماهی پرو تقریبا حد واسط دو دسته ماهی کیلکا با فرایندهای متفاوت بود. مقایسه مستقل و غیرمستقل ضریب تبدیل غذایی و بازده کل پروتئین پودر ماهی کیلکا، صرف نظر از نوع فرایند، در مقابل پودر ماهی پرو در دوره ۷-۲۸ روزگی و نیز ۷-۴۲ روزگی، اختلاف معنی داری نشان نداد (P>0.05). به استثنای پودرماهی شماره ۵، بیشترین اوزان نهایی جوجه ها در پودرهای ماهی کیکا با فرایند حرارت غیرمستقیم حاصل شد. به طور کلی،‌ بازده کل پروتئین در پودر ماهی کیلکا در مقایسه با پودر ماهی انچوی پرو متغیر بوده و برتری مربوط به نمونه هایی از پودر کیکا بود که با فرایند حرارت غیرمستقیم تولید شده بودند.

کلید واژه: کیفیت پروتئین، پودرماهی کیلکا، روش بازده پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.