تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۷

رقم برحی از مهمترین ارقامی است که به علت داشتن تانن اندک و از بین رفتن مزه گسی در مرحله خلال قابل مصرف می باشد اما بعلت درصد رطوبت بالا، میوه ها بسیار فسادپذیر بوده و ماندگاری کمی دارند. در پژوهش حاضر، تاثیر دو نوع بسته بندی تحت خلا و اتمسفر تغییر یافته و نیز دو دمای نگهداری ۴ و ۲۵oC، بر ماندگاری میوه خرمای رقم برحی برداشت شده در مرحله خلال مورد بررسی قرار گرفت. میوه ها در فواصل زمانی صفر، ۱۰ و ۲۰ روز پس از بسته بندی، از نظر فاکتورهای مختلف کیفی نظیر کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول، فعالیت آبی، اسیدیته قابل تیتر، پ هاش عصاره، درصد تبدیل به رطب و درصد چروکیدگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد میوه ها در شرایط اتمسفر تغییر یافته دارای کمتر از ۱% کاهش وزن، کمترین درصد تبدیل به رطب و بیشترین فعالیت آبی (۰.۹۵۷) بوده و از نظر دیگر صفات کیفی نیز کمترین کاهش را نشان دادند. در بسته بندی تحت خلا، اگر چه درصد کاهش وزن و میوه های چروکیده حداقل بود ولی بخش برزگی از میوه ها (%۲۲.۴) به رطب تبدیل شد و سفتی میوه به نحو قابل توجهی کاهش یافت.

کلید واژه: خرما، بسته بندی، اتمسفر تغییریافته، خلا، کیفیت، ماندگاری، رقم برحی، (.Phoenix dacctylifera L)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.