بررسی عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در پاسخ به میزان لیزین و زمان تعویض جیره های آغازین و پایانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در پاسخ به میزان لیزین و زمان تعویض جیره های آغازین و پایانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در پاسخ به میزان لیزین و زمان تعویض جیره های آغازین و پایانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در پاسخ به میزان لیزین و زمان تعویض جیره های آغازین و پایانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در پاسخ به میزان لیزین و زمان تعویض جیره های آغازین و پایانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۰

این آزمایش به منظور بررسی زمان تعویض جیره آغازین به رشد (۱۴ و ۲۱ روزگی)، زمان تعویض جیره رشد به پایانی (۳۵ روزگی و بدون جیره پایانی) و سطح لیزین (مقدار توصیه شده ۱۹۹۴، ۱NRC و ۱۱۵% مقدار توصیه شده آن) بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تا سن ۴۲ روزگی در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل ۲´۲´۲ انجام شد. به هر یک از ۸ تیمار آزمایشی تعداد ۴ تکرار و به هر تکرار تعداد ۱۶ قطعه جوجه خروس یک روزه از سویه تجاری راس ۳۰۸ اختصاص یافت. جوجه ها برای مدت ۴۲ روز بر روی بستر پرورش یافتند و عملکرد تولیدی، بازدهی استفاده از پروتئین و انرژی آنها مورد بررسی قرار گرفت. تعویض زمان جیره آغازین از ۲۱ به ۱۴ روزگی سبب افزایش معنی دار مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، انرژی مصرفی و کاهش بازدهی استفاده انرژی شد (P<0.05) ولی بر سایر فراسنجه های آزمایش تاثیر معنی دار نداشت. تغذیه زودتر جیره پایانی در ۳۵ روزگی سبب کاهش معنی دار پروتئین مصرفی، انرژی مصرفی و افزایش معنی دار نسبت بازدهی پروتئین شد (P<0.05) ولی با سایر فراسنجه های آزمایش تاثیر معنی دار نداشت. افزایش سطح لیزین جیره های آغازین، رشد و پایانی سبب بهبود معنی دار افزایش وزن (P<0.05)، کاهش ضریب تبدیل خوراک، افزایش نسبت راندمان پروتئین و انرژی شد (P=0.07)،‌ ولی بر سایر فراسنجه های آزمایش تاثیر معنی دار نداشت. نتایج این آزمایش نشان می دهد استفاده زودتر جیره آغازین در ۱۴ روزگی و جیره پایانی در ۳۵ روزگی و همچنین افزایش سطح لیزین جیره به مقدار ۱۱۵% حد توصیه شده ۱۹۹۴، NRC سبب بهبود عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی می شود و ممکن است مزیت اقتصادی به همراه داشته باشد.

کلید واژه: جیره آغازین، جیره پایانی، اسید آمینه، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.