استخراج ساپونین های تام ریشه شیرین بیان و مقایسه فعالیت کاهش دهنده کشش سطحی آن با ساپونین های کیلایا در حضور کلسترول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج ساپونین های تام ریشه شیرین بیان و مقایسه فعالیت کاهش دهنده کشش سطحی آن با ساپونین های کیلایا در حضور کلسترول دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج ساپونین های تام ریشه شیرین بیان و مقایسه فعالیت کاهش دهنده کشش سطحی آن با ساپونین های کیلایا در حضور کلسترول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج ساپونین های تام ریشه شیرین بیان و مقایسه فعالیت کاهش دهنده کشش سطحی آن با ساپونین های کیلایا در حضور کلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج ساپونین های تام ریشه شیرین بیان و مقایسه فعالیت کاهش دهنده کشش سطحی آن با ساپونین های کیلایا در حضور کلسترول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: ساپونین ها، گلایکوزیدهای با وزن مولکولی بالا هستند که دارای گروه قندی متصل به آگلایکون تری ترپن یا استروییدی می باشند. بسیاری از ساپونین ها دارای خاصیت پاک کنندگی هستند و در آب کف پایدار تولید می کنند. تحقیقات اخیر نشان داده است که با مصرف خوراکی بعضی از ساپونین ها می توان از هیپرکلسترولمیا جلوگیری نمود؛ این پدیده در نتیجه تشکیل کمپلکس بین ساپونین مورد مطالعه و کلسترول می باشد. گیاه شیرین بیان، گیاهی است علفی به ارتفاع ۵۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر و با گاهی بیشتر که اندام دارویی این گیاه را ریشه ها تشکیل می دهد و دارای خواص متعددی از جمله خلط آور، ضد التهاب، طعم دهنده و کف کننده می باشد. همچنین ریشه این گیاه حاوی درصد بالایی از ساپونین های تری ترپن می باشد. هدف از انجام این تحقیق استخراج ساپونین تام شیرین بیان و تعیین احتمال تشکیل کمپلکس کلسترول با آن و نیز بررسی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن می باشد.روش ها: به این منظور پس ازتهیه ریشه گیاه با نام علمی Glycyrrhiza glabra، عمل چربی زدایی با استفاده از حلال پترولیوم اتر انجام شد و سپس طی چند مرحله با استفاده از حلالهای مختلف متانول، ‌برتانول نرمال و دی اتیل اتر، ساپونین تام ریشه گیاه استخراج گردید. سپس قدرت تولید کف ساپونین تام با استفاده از روش روس- مایلز و شاخص تشکیل امولسیون در یک دوره ۲۴ ساعته تعیین گردید. همچنین فعالیت سطحی ساپونین های تام با استفاده از دستگاه تانسیومتر دونوی اندازه گیری شد. جهت مقایسه اثرات کف کنندگی و تشکیل امولسیون از ساپونین تام کیلایا و توبین ۸۰ استفاده شد. در مرحله بعد، اثر تشکیل کمپلکس با کلسترول هر دو ساپنونن تام با استفاده از تعیین تغییرات کشش سطحی و غلظت بحرانی تشکیل میسل بررسی گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که ساپونین تام شیرین بیان دارای قدرت خوبی ایجاد کف پایدار بود. همچنین با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که از نظر توانایی کاهش کشش سطحی و امولسیون کنندگی‌، ساپونین تام این گیاه نسبت به گروههای کنترل دارای قدرت اثر کمتری می باشد. همچنین مشخص شد که ساپونین های مذکور توانایی تشکیل کمپلکس با کلسترول را دارند.نتیجه گیری: ویژگی تشکیل کمپلکس با کلسترول می تواند تاییدی بر این فرضیه باشد که مصرف خوراکی ساپونین تام شیرین بیان و یا کیلایا منجر به کاهش جذب کلسترول از مجرای گوارشی گردیده و در نتیجه در کاهش کلسترول خون موثر است. همچنین با توجه به فعالیت سطحی بالای ساپونین استخراج شده می توان پیشنهاد کرد که این ماده در صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی و دارویی به عنوان جایگزین سورفکتانت های صناعی بکار گرفته شود.

کلید واژه: ساپونین، شیرین بیان، کیلایا، کلسترول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.