تاثیر استفاده از غلاف کهور در جیره غذایی بره های پرواری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از غلاف کهور در جیره غذایی بره های پرواری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از غلاف کهور در جیره غذایی بره های پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از غلاف کهور در جیره غذایی بره های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از غلاف کهور در جیره غذایی بره های پرواری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

در این آزمایش تعداد ۶۴ راس گوسفند نر عربی ۵- ۴ ماهه با میانگین وزنی ۴۲/۳± ۲۲/۲۳ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تیمار و ۴ بلوک (هر بلوک ۴ راس گوسفند) به مدت ۹۰ روز پروار گردیدند. بخش علوفه ای جیره در گروه های مختلف آزمایشی یکسان بوده و در بخش کنسانتره ای جیره در گروه های آزمایشی به نسبت های ۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ درصد از غلاف کهور استفاده گردید. هر ۱۵ روز یکبار بره ها توزین و وزن غذای مصرفی روزانه ثبت می گردید. پس از پایان دوره پرواربندی، وزن بره ها تعیین و سپس کشتار و تجزیه لاشه انجام گردید و راندمان لاشه و درصد گوشت، چربی و استخوان به لاشه سرد تعیین گردید. پروتئین خام، الیاف خام غلاف کهور به ترتیب ۰۷/۱۳، ۴۷/۲۲ درصد بود. وزن اولیه، وزن نهایی، افزایش وزن کل دوره، میانگین ماده خشک مصرفی دوره و راندمان غذایی بین گروه های آزمایشی اختلاف معنی داری مشاهده نگردید (۰۵/۰>p). افزایش وزن بره ها در طی دوره پروار در گروه های آزمایشی به ترتیب ۹۹/۱۵، ۲۹/۱۶، ۱۵/۱۶ و ۸۶/۱۶ کیلوگرم و ضریب تبدیل غذایی به ترتیب ۲۵/۶، ۵۶/۶، ۷۳/۶ و ۳۱/۶ به دست آمد. همچنین وزن زنده موقع کشتار، وزن لاشه گرم و سرد، راندمان لاشه، درصد گوشت لاشه، درصد چربی و درصد استخوان لاشه بین تیمار شاهد و سایر گروه های آزمایشی تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (۰۵/۰>p). نتایج به دست آمده از وزن لاشه گرم بره ها در گروه های آزمایشی به ترتیب ۶۸/۱۹، ۴۱/۱۹، ۷۹/۱۸ و ۸۸/۱۸ کیلوگرم و لاشه سرد به ترتیب ۰۵/۱۹، ۰۸/۱۹، ۲۵/۱۸ و ۴۳/۱۸ کیلوگرم و نیز راندمان لاشه به ترتیب ۹۸/۴۸، ۶۰/۴۶، ۷۹/۴۶ و ۴۵/۴۶ درصد بود. به طور کلی نتایج به دست آمده از این آزمایش نشان می دهد که تا ۴۵ درصد از کنسانتره را می توان از غلاف کهور استفاده نمود بدون اینکه در افزایش وزن و روند رشد گوسفند پرواری کاهش معنی داری مشاهده گردد.

کلید واژه: غلاف کهور، بره های پرواری، افزایش وزن، راندمان غذایی، خصوصیات لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.