اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه بره های نر ترکی ـ قشقایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه بره های نر ترکی ـ قشقایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه بره های نر ترکی ـ قشقایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه بره های نر ترکی ـ قشقایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه بره های نر ترکی ـ قشقایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

به منظور تعیین سن مناسب پروار بره های نر ترکی ـ قشقایی آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی بر روی ۸۰ راس بره نر با سن ۹۰± ۷ روز و میانگین وزن ۲۳.۱±۲.۵ کیلوگرم با جیره حاوی ۵/۲ مگاکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم و ۵/۱۴ درصد پروتئین خام انجام شد. بعد از پایان هر دوره پروار ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ روزگی تعداد ۱۶ راس بره کشتار و تجزیه لاشه شدند. بر اساس اطلاعات بدست آمده اختلاف بین مدت پروار برای میانگین وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی بسیار معنی دار (۰۱/۰>p) بود، در حالیکه بر روی اضافه وزن روزانه، بازده لاشه و درصد کل گوشت لاشه اختلاف معنی داری مشاهده نشد. مدت پروار اثر معنی دار (۰۵/۰>p) بر روی درصد کل چربی و درصد کل استخوان لاشه داشت به طوری که با افزایش مدت پروار، درصد چربی لاشه افزایش و درصد استخوان لاشه کاهش یافت. بیشترین درصد گوشت (۸/۴۹)، چربی (۹/۱۷) و استخوان (۲/۱۹) لاشه به ترتیب پس از ۱۲۰، ۱۵۰ و ۶۰ روز پروار و کمترین آنها به ترتیب با ۱/۴۷، ۷/۱۳ و ۹/۱۳ درصد پس از ۱۵۰، ۶۰ و ۱۵۰ روز پروار مشاهده شد. با افزایش مدت پروار درصد دنبه افزایش یافت که بیشترین آن ۱/۲۰ و کمترین آن ۴/۱۷ درصد به ترتیب پس از ۱۵۰ و۶۰ روز پروار بدست آمد. سطح مقطع ماهیچه راسته در دوره های مختلف پروار به ترتیب ۰۷/۱۱، ۲۳/۱۴، ۵۰/۱۵ و ۷۳/۱۵ سانتیمترمربع و تفاوت بسیار معنی داری (۰۱/۰>p) بین بره های ۶۰ روز پروار با سایر دوره ها مشاهده گردید. مدت پروار اثر معنی داری (۰۵/۰>p) روی تجزیه شیمیایی لاشه نشان داد. با افزایش مدت پروار درصد رطوبت، پروتئین و خاکستر کاهش، ولی درصد چربی افزایش یافت. با توجه به مواد خوراکی تشکیل دهنده جیره غذایی و قیمت رایج آنها هزینه خوراک مورد نیاز هر کیلوگرم افزایش وزن زنده و نهایتا تولید هر کیلوگرم گوشت خالص محاسبه گردید. کمترین هزینه تولید یک کیلوگرم گوشت خالص مربوط به دوره پروار ۹۰ روزگی به مبلغ ۴۷۳۱۱ ریال و بیشترین آن مربوط به دوره پروار ۱۵۰ روزگی به مبلغ ۵۳۳۷۸ ریال می باشد. با توجه به موارد فوق حداکثر مدت پروار این نژاد ۹۰ روز پیشنهاد می شود.

کلید واژه: گوسفند ترکی – قشقایی، بره پرواری، خصوصیات لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.