مطالعه مقایسه ای تشخیص سارکوسیستیس در لاشه گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه مقایسه ای تشخیص سارکوسیستیس در لاشه گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه مقایسه ای تشخیص سارکوسیستیس در لاشه گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مقایسه ای تشخیص سارکوسیستیس در لاشه گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه مقایسه ای تشخیص سارکوسیستیس در لاشه گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۶

آلودگی سارکوسیستوزیس یک عفونت تک یاخته ای مشترک بین انسان و دام است که توسط گونه های مختلف سارکوسیستیس ایجاد می شود. این انگل دارای شیوع جهانی است و قادر است در انسان و بسیاری از حیوانات آلودگی ایجاد نماید. در این مطالعه آلودگی سارکوسیستیس در گوشت گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه تبریز با روش های ماکروسکوپی، هضمی و تهیه گسترش بافتی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. بدین منظور در مرحله اول ۴۰۰ راس گوسفند را به طور تصادفی انتخاب و اندام های مری، ران، بازو، دیافراگم و قلب از لحاظ ماکروسکوپی از نظر وجود کیست سارکوسیستیس بازرسی شد. در مرحله دوم تعداد ۱۵۰ لاشه گوسفند به ظاهر غیر آلوده را به طور تصادفی انتخاب و از اندام های مری، ران، بازو، دیافراگم و قلب نمونه برداری و با روش های هضمی و تهیه گسترش بافتی به کمک میکروسکوپ نوری از نظر وجود سارکوسیستیس بررسی شد. در روش هضمی نمونه بافت را در محلول هضمی حاوی پپسین و اسید کلریدریک قرار داده، سپس رسوب حاصل از لحاظ وجود سیستی زوئیت در زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار گرفت. در روش گسترش بافتی، ابتدا روی لام از قطعه ای از بافت عضلانی گسترش تهیه کرده سپس با رنگ آمیزی و بدون رنگ آمیزی با گیمسا از لحاظ وجود سیستی زوئیت در زیر میکروسکوپ موردبررسی قرار گرفت. طبق نتایج به دست آمده با روش ماکروسکوپی آلودگی مری، ران، بازو، دیافراگم و قلب گوسفندان به ترتیب ۷/ ۲۴%، ۲/ ۱۶%، ۷/ ۱۷%، ۲۷% و ۲/ ۲% ولی با روش هضمی ۱۰۰% بوده است. گرچه روش گسترش بافتی با رنگ آمیزی آلودگی را کمتر از روش هضمی نشان داد ولی حساسیت آن نسبت به روش گسترش بافتی بدون رنگ آمیزی بیشتر بوده است. به طور کلی روش هضمی حساس ترین روش در آشکارسازی واقعی آلودگی گوسفندان به سارکوسیستیس شناخته شد. با توجه به آلودگی صد درصدی گوسفندان مورد مطالعه به سارکوسیستیس و میکروسکوپی بودن اندازه اکثریت کیست ها، باید بدون توجه به نتیجه بازرسی نسبت به پخت گوشت نهایت دقت را نمود.

کلید واژه: سارکوسیستیس، گوسفندان، روش هضمی با پپسین، تبریز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.