نقش سیگار به عنوان یک ریسک فاکتور در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش سیگار به عنوان یک ریسک فاکتور در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش سیگار به عنوان یک ریسک فاکتور در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش سیگار به عنوان یک ریسک فاکتور در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش سیگار به عنوان یک ریسک فاکتور در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: سل یک عامل تهدیدکننده حیات انسان در جهان خصوصا در کشورهای در حال توسعه می باشد. سیگار نیز به عنوان یک عادت اجتماعی، یک ریسک فاکتور مهم در ایجاد این بیماری و پیشرفت آن محسوب می شود. هدف از این مطالعه، تعیین بررسی رابطه سیگار با مرگ و میر بیماران مسلول ریوی می باشد.مواد و روشها: افراد مورد مطالعه، از بین بیماران بستری در بخش سل بیماران دکتر مسیح دانشوری که در سالهای ۸۱-۱۳۸۰ تشخیص سل داشته اند، انتخاب شدند. گروه مورد شامل کلیه بیماران مسلول ریوی فوت شده و گروه شاهد، تعداد مساوی از بیماران مسلول ریوی زنده (که به صورت اتفاقی انتخاب شدند) می باشد. داده های مورد نیاز هر دو گروه جمع آوری و با آزمون های آماری مناسب آنالیز شد.یافته ها: در طی دو سال، ۵۳ مورد بیمار مسلول فوت شده وارد مطالعه گردید. متوسط سن گروه مورد ۵۳±۱۸ سال و در ۵۷ نفر گروه شاهد، متوسط سن برابر ۵۰±۲۰ سال بود. در گروه مورد، ۲۶ نفر (۴۹%) و در گروه کنترل، ۲۲ نفر (۳۹%) مرد بوده اند. در بین گروه مورد ۴۷% افراد سیگار بودند که این میزان در گروه شاهد برابر ۱۷% بود. دو گروه از نظر سنی و توزیع جنسی، تفاوت معنی دار نداشتند. ولی در خصوص عادت مصرف سیگار بین دو گروه تفاوت معنی داری وجود داشت Odd”s ratio .(P=0.001) مصرف سیگار برابر ۱۰.۰۱) ۴.۱۹ و (Cl95%: 1.75 می باشد که خطر مرگ بیش از ۴ برابر را در گروه مسلول سیگاری، برآورد می نماید.نتیجه گیری و توصیه ها: این مطالعه نشان داد که سیگار، یک ریسک فاکتور مهم در مرگ و میر بیماران مسلول ریوی می باشد. بر اساس نتایج، شانس مرگ افراد مسلول ریوی سیگاری بیش از ۴ برابر افراد مسلول غیرسیگاری است. هر چند نیازمند مطالعات آینده نگر با همسانی عوامل مرگ دیگر نیز می باشد.

کلید واژه: سل، سیگار، مرگ و میر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.