مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف :

مقاله ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۹۹ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مقایسه نسخه درجه-روز و تابشی مدل SRM در همانند سازی رواناب ناشی از ذوب برف
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذوب برف
مقاله بیلان انرژی
مقاله تابش
مقاله درجه-روز
مقاله همانند سازی
مقاله SRM
مقاله حوزه آبخیز کرج

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در حوزه های آبخیز کوهستانی، ذوب برف و رواناب بدست آمده از آن سهم عمده ای در تولید جریان و تامین منابع آب دارد. مدل SRM از جمله مدل های هیدرولوژیکی است که به منظور همانند سازی و پیش بینی جریان روزانه در حوزه های کوهستانی متاثر از ذوب برف طراحی شده است. مبنای بکار گرفته شده در مدل SRM روش تجربی درجه-روز می باشد که به رغم گستردگی کاربرد آن به دلیل دارا نبودن عامل های فیزیکی همواره مورد نکوهش پژوهشگران قرار گرفته است. در این بررسی با اضافه نمودن مشخصه تابش به مدل درجه-روز آنرا به یک معادله ساده بیلان انرژی تبدیل نموده و مدل از حالت تجربی به فیزیکی تبدیل شد. برای این منظور حوزه آبخیز کرج گزینش و با آماده سازی مشخصه های لازم مدل کلاسیک SRM و مدل تابشی SRM مورد مقایسه واقع شدند. میزان تابش میانگین روزانه با بهره گیری از آلبدو، امواج با طول موج کوتاه و بلند، دمای بیشینه و کمینه روزانه و رطوبت نسبی محاسبه شد. سطوح پوشیده از برف حوضه از تصاویر سنجنده MODIS و به صورت روزانه استخراج شد. نتایج این بررسی نشان داد که ضریب تعیین داده های دیداری و برآورد شده (R۲) در مدل SRM تابشی معادل ۰۶۶۷ و اختلاف حجم دبی ها برابر -۵۵۸ درصد می باشد. بدین ترتیب مدل SRM تابشی همبستگی دبی های دیداری و همانند سازی شده را نسبت به مدل SRM کلاسیک به میزان ۹۳ درصد بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.