بررسی عوامل پوسیدگی غده سیب زمینی در انبارها و سردخانه های منطقه جیرفت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عوامل پوسیدگی غده سیب زمینی در انبارها و سردخانه های منطقه جیرفت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عوامل پوسیدگی غده سیب زمینی در انبارها و سردخانه های منطقه جیرفت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل پوسیدگی غده سیب زمینی در انبارها و سردخانه های منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عوامل پوسیدگی غده سیب زمینی در انبارها و سردخانه های منطقه جیرفت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۶
به منظور شناسایی عوامل پوسیدگی غده های بذری ارقامی از سیب زمینی در منطقه جیرفت (جنوب استان کرمان)، طی سال های ۸۰ تا ۸۲ در طول فصل تابستان از سردخانه ها و انبارهای نگهداری غده های بذری سیب زمینی بازدید به عمل آمد و به صورت تصادفی از غده های دارای علایم پوسیدگی خشک یا نرم نمونه برداری انجام گرفت. نمونه ها مطابق روش های متداول و استاندارد بیماری شناسی گیاهی، روی محیط کشت های عمومی و اختصاصی قارچی و باکتریایی کشت داده شدند. قارچ ها و باکتری های رشد یافته پس از خالص سازی، اثبات بیماریزایی روی غده های سالم رقم پریمیر، و جداسازی و خالص سازی مجدد، مورد شناسایی قرار گرفتند. در مجموع از غده های پوسیده جمع آوری شده، ۴/۵۶ درصد قارچ Cylindrocarpon didymum و ۹/۱۷ درصد قارچ Fusarium equisetiو، ۸/۱۲ درصد قارچ Fusarium culmorum، و ۷/۷ درصد قارچ Fusarium solani، و ۴/۱۵ درصد باکتری Ralstonia solanacearum جداسازی شد. در بین ارقام سیب زمینی، رقم دیامونت بالاترین (۵/۳۱ درصد) و رقم آژاکس کمترین (۱/۱۳ درصد) میزان پوسیدگی غده را در انبارها و سردخانه ها داشتند.
کلید واژه: سیب زمینی، پوسیدگی غده، انبار، سردخانه، منطقه جیرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.