مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم) دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم) :

مقاله عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیعه شناسی از صفحه ۱۵۵ تا ۱۹۲ منتشر شده است.
نام: عنوان فارسی: موانع و شیوه های بازدارنده تجدید حیات شیعه در جهان (عنوان عربی: الموانع والاسالیب المانعه من احیاء الشیعه فی العالم)
این مقاله دارای ۳۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلیدواژه فارسی: انقلاب اسلامی
مقاله ایران
مقاله تشیع
مقاله مقابله
مقاله قدرت (کلیدواژه عربی: الثوره الاسلامیه
مقاله ایران
مقاله التشیع
مقاله المواجهه
مقاله القدره)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
نقش آفرینی ایران در محیط های فراملی، از همان ابتدای انقلاب اسلامی، تاثیر عمیقی در میان جوامع داشت؛ در عین حال، این انبساط فضایی که در اثر آزادشدن انرژی نهفته در تشیع شکل گرفته بود و ماهیت مذهبی داشت، باعث شد سران کشورهای رقیب و نیز بازیگران فرامنطقه ای با حساسیت روند جدید را پیگیری و کنترل نمایند.
به تدریج که سیاست های فرامرزی انقلاب اسلامی ایران شکل عملیاتی به خود می گرفت و اثرگذاری ایران در میان سایر کشورها و جوامع نمود عینی می یافت، از طرف مقابل نیز واکنش های مختلفی ابراز می شد که در شکل سیاست های تقابلی، به مرحله اجرا در آمده است. هدف همه این اقدامات، جلوگیری از انبساط فضایی قدرت تشیع بود که در اثر انقلاب اسلامی ایران به وجود آمده بود.
این مقاله در صدد است با روش تحلیلی، به بررسی انواع موانع و شیوه های عملی و نظری ای بپردازد که در تقابل با قدرت یابی تشیع و تجدید حیات آن و در ارتباط با نقش آفرینی ایرانِ بعد از انقلاب اتخاذ شده اند. این موارد در هشت محور «دینی ـ فقهی، تشکیلاتی، سیاسی ـ نظامی، مردمی، فیزیکی، نظری ـ تئوریک، انتشاراتی و الکترونیک» تقسیم بندی شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.