تطابق نموداری در بیو استراتیگرافی سازند آسماری در میدان نفتی اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تطابق نموداری در بیو استراتیگرافی سازند آسماری در میدان نفتی اهواز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تطابق نموداری در بیو استراتیگرافی سازند آسماری در میدان نفتی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تطابق نموداری در بیو استراتیگرافی سازند آسماری در میدان نفتی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تطابق نموداری در بیو استراتیگرافی سازند آسماری در میدان نفتی اهواز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم دانشگاه تهران

تعداد صفحات :۸

سازند آسماری با سن الیگوسن – میوسن، در میدان نفتی اهواز شامل ماسه سنگ، آهک، آهک ماسه ای، آهک دولومیتی و مارن می باشد که قسمت عمده ای از آن تحت عنوان بخش ماسه سنگی اهواز نامگذاری شده است. از سازند آسماری در میدان نفتی اهواز، ۷ مقطع تحت الارضی شامل چاه های شماره ۱۱، ۱۹، ۲۰، ۴۳، ۴۵، ۶۵ و ۸۵ انتخاب و کلیه میکروفسیل های آن اعم از فرامینیفرها، جلبک ها و بریوزواهای موجود در آن توسط نویسندگان این مقاله شناسایی گردیدند. به منظور بررسی ارتباط زمانی و رخساره ای و تعیین نرخ تجمع سنگی و همچنین مشخص نمودن وجود یا عدم وجود گسل و ناپیوستگی عمده و تعیین دقیق محدوده چینه شناسی میکروفسیلهای شناسایی شده در چاه های مورد مطالعه روش تطابق نموداری استفاده شد. بدین صورت که در ابتدا چاه شماره ۶۵ بعنوان مقطع مرجع استاندارد (SRS) انتخاب گردید و در مقابل سایر مقاطع روی محور X قرار گرفت و در نهایت، ۶ نمودار تطابقی مربوط به چاه های ۱۱، ۱۹، ۲۰، ۴۳، ۴۵ و ۸۵ بدست آمد. پس از رسم خط تطابق LOC در نمودارهای مقاطع مورد مطالعه، مشخص گردید که قسمت بالا و پایین مقطع مرجع استاندارد (چاه شماره ۶۵) در مقاطع مورد مقایسه وجود ندارند و در چاه های ۱۱ و ۴۵ روند رسوبگذاری سرعت کمتری نسبت به مقطع مرجع داشته است. خط تطابق در چاه شماره ۱۹ در درون یک شیار (Channel) ایجاد شده است که این شیار زمانی پدید می آید که محدوده های کلی چینه شناسی میکروفسیل ها در درون مقطع مرجع استاندارد مرکب (CRSR) کامل باشند.

کلید واژه: تطابق نموداری، بیواستراتیگرافی، سازند آسماری، میدان نفتی اهواز، مقطع مرجع استاندارد (SRS)، خط تطابق (LOC)، مقطع مرجع استاندارد مرکب (CRSR)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.