مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی) :

مقاله وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش اجتماعی از صفحه ۱۳ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: وضعیت زندگی زنان متهم به قتل شوهر (رویکرد مددکاری اجتماعی)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشونت
مقاله زندانی
مقاله زن قاتل
مقاله قتل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه وضعیت خانوادگی و اجتماعی زنان زندانی در بند بانوان زندان اوین با هدف شناخت وضعیت خانوادگی و اجتماعی زنانی که متهم به قتل همسران خود بوده اند، با این پرسش اصلی آغاز شد که: «زنانی که مرتکب قتل شوهران خود شده اند دارای چه وضعیت خانوادگی و اجتماعی اند؟»
روش: به رغم توصیفی بودن نوع مطالعه، پژوهشگر از سطح توصیف فراتر رفته و تلفیقی از روش های کمی و کیفی را برای دریافت داده های مورد نظر برگزیده است. ابتدا با ایجاد رابطه ای حرفه ای – صمیمانه و نیز گذراندن مدتی طولانی با آنان، از طریق انجام مصاحبه های عمیق به صورت فردی و تشکیل جلسه های ۶ نفره تمرکز بحث گروهی (F.G.D)، گرفتن شرح حال کامل خانوادگی و همچنین اجرای پرسشنامه ای مبتنی بر وضعیت آنان، به جمع آوری داده های دست اول پرداخت سپس داده های مزبور با مدارک موجود در پرونده های آنان مقایسه گردید و نتایج زیر به دست آمد:
یافته ها و نتایج: ۴۷۵ درصد زنان مورد مطالعه، در دوران کودکی به انواع گوناگون مورد آزار قرار گرفته، خشونت های زیادی را در خانواده متحمل شده اند. ۱۰ درصد آنان زیر سن ۱۲ سال مجبور به ازدواج گردیده و در مجموع ۷۷۵ درصد آنان زیر ۱۸ سالگی ازدواج نموده و ۶۲۲ درصد آنان به اجبار، تن به ازدواج داده اند. از این رو ۴۲۵ درصد آنان دارای معشوقه بوده اند. ۷۵ درصد از جمعیت مورد مطالعه، همواره از سوی شوهران، کتک خورده و ۷۲۵ درصدشان در وضعیت اقتصادی نامناسب و در مناطق مسکونی جرم خیز به سر می بردند. میانگین اختلاف سنی با شوهران، ۱۲ سال بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.