مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن :

مقاله تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش اجتماعی از صفحه ۱۶۱ تا ۱۷۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان دبیرستان های دولتی رودهن
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گرایش سیاسی
مقاله عوامل جمعیتی
مقاله عوامل اجتماعی
مقاله دانش آموزان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر شناخت تاثیر عوامل اجتماعی و جمعیتی بر گرایش های سیاسی دانش آموزان شهر رودهن است به هفت فرضیه با متغیرهای مستقل خانواده، گروه، همسالان، مدرسه، دبیران، مدیران، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، مطبوعات، سن، جنس و متغیر وابسته گرایش سیاسی می پردازد. این پژوهش با روش توصیفی اجرا شد و روش نمونه گیری آن نمونه گیری طبقه ای متناسب با حجم بوده است. ابزار این پژوهش یک پرسشنامه پژوهشگر ساخته شامل ۱۷ پرسش و ۲۵ گویه است پایایی این ابزار با استفاده از پایایی باز آزمایی محاسبه شد و میزان آن ۰۷۵ درصد است، برای به دست آوردن اعتبار نیز از اعتبار صوری و محتوا استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آماره های توصیفی میانگین، میانه، نما و نمودارهای ستونی و میله ای و برای آزمون فرضیه ها از آزمون های رگرسیون خطی، پیرسون، تحلیل واریانس یک طرفه استفاده شده است. نتایج به دست آمده عبارت اند از:
۱- بین گرایش سیاسی خانواده دانش آموزان، گروه همسالان، موضوعات کتاب درسی، نوع برخورد مسوولان و دبیران و گرایش سیاسی دانش آموزان، در سطح ۹۹ درصد رابطه معناداری وجود دارد.
۲- بین نوع برنامه های ترجیحی در تلویزیون و ماهواره و گرایش سیاسی درسطح ۹۵ درصد و بالاتر تفاوت معنی داری وجود ندارد.
۳- بین دختران و پسران در زمینه گرایش سیاسی در سطح ۹۵ درصد تفاوت وجود دارد .
۴- بین سن و گرایش سیاسی دانش آموزان در سطح ۹۵ درصد رابطه معناداری وجود ندارد .
در ضمن برای بررسی تاثیر کل متغیرهای منظور شده بر گرایش سیاسی از تحلیل رگرسیون استفاده شد که بر اساس وزن بتا به ترتیب متغیر های مستقل خانواده، گروه همسالان، مدرسه، دبیران، مدیران، کتاب های درسی روی متغیر وابسته گرایش سیاسی تاثیر دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.