مطالعه تنوع در برخی از صفات زراعی و آناتومیکی در توده های محلی سیاه دانه خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تنوع در برخی از صفات زراعی و آناتومیکی در توده های محلی سیاه دانه خراسان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تنوع در برخی از صفات زراعی و آناتومیکی در توده های محلی سیاه دانه خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تنوع در برخی از صفات زراعی و آناتومیکی در توده های محلی سیاه دانه خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تنوع در برخی از صفات زراعی و آناتومیکی در توده های محلی سیاه دانه خراسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۶

بیست و هشت توده سیاهدانه از نقاط مختلف خراسان در طی سال های ۱۳۷۶-۱۳۷۸ جمع آوری و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی کشت گردیدند. در طی فصل رشد یادداشت برداری از صفات مختلف مورفولوژیکی انجام گردید و جهت بررسی آناتومیکی تعداد دستجات آوندی، اقطار آوندهای چوب و آبکش و صفات مختلف زراعی نمونه برداری صورت گرفت. توده های سیاهدانه از نظر ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، تعداد انشعاب های ساقه، وزن کپسول، تعداد روزنه، تعداد دستجات آوندی و اقطار آوند چوب- آبکش تفاوت معنی دار (p<0.05) داشتند. اما، از نظر شاخص برداشت، تعداد دانه در کپسول و وزن تک بوته در سطح %۵ تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت. از میان صفات مورد بررسی، عملکرد بیولوژیکی، HI و تعداد انشعاب ساقه با R2=0.977 تغییرات عملکرد دانه را توجیه نمود. شاخص برداشت و عملکرد بیولوژیکی بیشترین توارث پذیری و بازده ژنتیکی را داشتند و بنابراین در گزینش و اصلاح نباتات بایستی مد نظر قرار گیرند.

کلید واژه: سیاهدانه، صفات زراعی، توده های محلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.