بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. Excelsa بر روی سیستم های اکسیداتیو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. Excelsa بر روی سیستم های اکسیداتیو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. Excelsa بر روی سیستم های اکسیداتیو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. Excelsa بر روی سیستم های اکسیداتیو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدان اسانس میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp. Excelsa بر روی سیستم های اکسیداتیو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۸

امروزه عدم تعادل سیستم آنتی اکسیدان و اکسیدان به عنوان عامل ایجاد بسیاری از بیماریها از جمله آترواسکلروز، سرطانها و پیری شناخته شده است. در این مطالعات اثرات آنتی اکسیدان سه غلظت متفاوت از هر یک از اسانس های بدست آمده از میوه و سرشاخه Juniperus excelsa subsp excelsa بر روی چند سیستم اکسیداتیو (همولیز گلبولهای قرمز، اکسیداسیون LDL، گلیکوزیلاسیون انسولین و هموگلوبین و نیز پراکسیداسیون لینولئیک اسید) مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که: ۱) اسانسهای مورد بررسی به خوبی گلیکوزیلاسیون انسولین و هموگلوبین را مهار نموده است. ۲) اکسیداسیون LDL در حضور غلظتهای مختلف اسانس سرشاخنه گیاه به خوبی مهار شده است، در صورتیکه اسانس میوه در غلظتهای مورد مطالعه تاثیری بر اکسیداسیون LDL نداشته است. ۳) اکسیداسیون لینولئیک اسید در حضور اسانس های بدست آمده از میوه و سرشاخه به خوبی مهار گردیده و میزان مهار با افزایش زمان انکوباسیون رابطه مستقیم نشان داد. ۴) اسانس های مورد مطالعه، در غلظت کم، همولیز گلبولهای قرمز را مهار و در غلظت های بیشتر تسریع نموده و در مورد این سیستم بیشتر خاصیت پراکسیدان داشته اند. به طور خلاصه نتایج نشان می دهد که اسانس های بدست آمده از میوه و سرشاخه گیاه در غلظتهای اندک به خوبی توانسته است بر چند سیستم اکسیداتیو موثر و خاصیت آنتی اکسیدان بروز دهد، هر چند موجب همولیز برون تن (in vitro) گلبولهای قرمز شده است.بنابراین مطالعه بر روی تاثیر این گیاه بر برخی از بیماریها از جمله آترواسکلروز و دیابت می تواند حایز اهمیت باشد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان، Juniperus، همولیز گلبول قرمز، اکسیداسیون LDL، انسولین، هموگلوبین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.