مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب :

مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهشگر (مدیریت) از صفحه ۱ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی ـ صنعتی سهاطب
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امکان سنجی
مقاله پیاده سازی
مقاله کارآفرینی
مقاله کارآفرینی سازمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله امکان سنجی پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت تولیدی – صنعتی سهاطب» مورد مطالعه قرار می گیرد. شایان ذکر است که کارآفرینی سازمانی به معنای اجرای فرآیند کارآفرینی در داخل سازمان و استفاده از خصوصیاتی همچون روحیه پشتکار، ریسک پذیری، خلاقیت و نوآوری می باشد.
سوال اصلی تحقیق آن است که آیا عوامل و بسترهای اصلی موردنیاز برای پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در این شرکت وجود دارد؟ این سوال اصلی منشا طرح هفت فرضیه اصلی تحقیق شده است. عمده ترین ابزار در این تحقیق پرسشنامه و روش مورد استفاده تجزیه و تحلیل داده ها، آمار توصیفی و استنباطی بوده است. پایایی ابزار پرسشنامه به تایید رسیده و ضریب آلفای کرونباج برای آن ۹۶/۰ محاسبه شده است. تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که «میزان حمایت و پشتیبانی مدیران ارشد از افراد خلاق و نوآور» و «دوره های آموزشی برای کارکنان» برای پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در شرکت مورد تحقیق در وضعیت مناسبی قرار دارند؛ ولی «ساختارسازمانی»، «سبک رهبری مدیران ارشد شرکت»، «داشتن رویکرد استراتژیک»، «میزان توجه به کارهای تیمی بین کارکنان» و «بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات» برای پیاده سازی کارآفرینی سازمانی در وضعیت مناسبی قرار ندارد. در پایان مقاله، پیشنهادهایی جهت بهبود عوامل فوق برای پیاده سازی کارآفرینی سازمانی ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.