بررسی روند تغییرات انبوهی پوشش گیاهی در قسمتی از حوضه سد لار در یک دوره ۲۵ ساله با استفاده تلفیقی از GIS و RS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند تغییرات انبوهی پوشش گیاهی در قسمتی از حوضه سد لار در یک دوره ۲۵ ساله با استفاده تلفیقی از GIS و RS دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند تغییرات انبوهی پوشش گیاهی در قسمتی از حوضه سد لار در یک دوره ۲۵ ساله با استفاده تلفیقی از GIS و RS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند تغییرات انبوهی پوشش گیاهی در قسمتی از حوضه سد لار در یک دوره ۲۵ ساله با استفاده تلفیقی از GIS و RS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند تغییرات انبوهی پوشش گیاهی در قسمتی از حوضه سد لار در یک دوره ۲۵ ساله با استفاده تلفیقی از GIS و RS :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی قابلیت داده های ماهواره ای در تهیه نقشه طبقات پوشش گیاهی و نیز مطالعه روند تغییرات پوشش در محدوده ای به وسعت ۲۶۸۵۸.۶ هکتار در حوضه سد لار، از داده های رقومی سنجیده ETM+ ماهواره لندست ۷ مربوط به سال ۱۳۸۱ و نقشه پوشش گیاهی سال ۱۳۵۶ استفاده شد. پس از اعمال تصحیحات و انجام پردازشهای اولیه،‌نمونه های تعلیمی مورد نیاز تعیین گردید. ترکیبهای باندی مناسب با توجه به عامل شاخص بهینه، ماتریس همبستگی، تحلیل مولفه های اصلی و تجزیه و تحلیل نمودار دو بعدی داده ها انتخاب شد. این ترکیبها با الگوریتمهای بیشینه درست نمایی، حداقل فاصله از میانگین و جعبه ای طبقه بندی شده و سپس از فیلتر اکثریت استفاده شد. صحت نقشه های حاصل، ‌مورد ارزیابی قرار گرفته و ضرایب صحت کلی و کاپا محاسبه شد. با توجه به این معیارها، نقشه حاصل از طبقه بندی ترکیب باندی (۷ و ۵ و ۴ و ۳ و ۲ و ۱) با روش حداکثر احتمال و اعمال فیلتر اکثریت، به عنوان نقشه طبقات پوشش گیاهی سال ۱۳۸۲ انتخاب شد.به منظور تهیه نقشه طبقات درصد پوشش در سال ۱۳۵۶، از نقشه تیپهای پوشش گیاهی آن سال استفاده شد. در پایان تغییرات ایجاد شده در هر کدام از طبقات مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به تراکم طبقات تعریف شده، طبقات نزدیک در هم ادغام شده و ۴ طبقه کلی ایجاد شد. با در نظر گرفتن این طبقات، ‌صحت کلی نقشه نهایی و نیز ضریب کاپا ارتقا یافت. پس از ایجاد طبقات کلی در نقشه های سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۸۲، تغییرات ایجاد شده بین این دو نقشه نیز بررسی شد. نتایج نشان داد که در فاصله سالهای ۵۶ تا ۸۲، ۲۸.۵۵ درصد کل مساحت اراضی پوشیده شده و توسط پوشش گیاهی مرتعی بدون تغییر باقی مانده است. ۱۴.۰۳ درصد اراضی نیز به طبقات با درصد پوشش کمتر و ۵۷.۴۲ درصد به طبقاتی با درصد پوشش بیشتر تغییر یافته اند. در پایان نقشه تغییرات درصد پوشش تهیه شد.

کلید واژه: انبوهی پوشش گیاهی، لندست ۷، سنجیده + ETM، طبقه بندی، ‌روند تغییرات، سد لار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.