روش PCR- restriction enzyme مبتنی بر پلی مورفیسم DNA ریبوزومی برای شناسایی مهمترین گونه های درماتوفیت در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش PCR- restriction enzyme مبتنی بر پلی مورفیسم DNA ریبوزومی برای شناسایی مهمترین گونه های درماتوفیت در ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش PCR- restriction enzyme مبتنی بر پلی مورفیسم DNA ریبوزومی برای شناسایی مهمترین گونه های درماتوفیت در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش PCR- restriction enzyme مبتنی بر پلی مورفیسم DNA ریبوزومی برای شناسایی مهمترین گونه های درماتوفیت در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش PCR- restriction enzyme مبتنی بر پلی مورفیسم DNA ریبوزومی برای شناسایی مهمترین گونه های درماتوفیت در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای پوست

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: درماتوفیتوز (کچلی) عفونت پوست، مو یا ناخن است که وسیله قاچ های کراتین دوست متنوعی موسوم به درماتوفیت ها ایجاد می شود. کچلی ها، در سرتاسر جهان عفونت های شایعی هستند و در تمام نواحی ایران نیز شیوع دارند. روش های آزمایشگاهی معمول برای تعیین هویت درماتوفیت های مختلف زمان بر است و به قدر کافی دقیق و اختصاصی نیست و لذا یافتن روشهای معتبرتر و سریع تری ضروری است.روش اجرا: از بیماران مبتلا به کچلی پوست، مو یا ناخن قارچ های درماتوفیتی جداسازی و با توجه به خصوصیت های میکروسکوپیک و ماکروسکوپیک کلنی ها مورد شناسایی قرار گرفتند. DNA ژنومی قارچ ها با روش conical grinder استخراج و تخلیص شد. آن گاه ناحیه ITS1-5.8s-ITS2 مربوط به DNA درماتوفیت ها با استفاده از پرایمرهای همگانی قارچ ها موسوم به ITS1 و ITS4 و به روش واکنش زنجیره ای پلیمر از (PCR) تقویت و تکثیر و سپس به کمک آنزیم EcoRII مورد هضم اندونو کلئازی قرار گرفت.یافته ها: پس از الکتروفورز، محصول های PCR در هر کدام از ایزوله ها یک باند به اندازه حدود ۶۵۰-۷۵۰ جفت باز مشاهده شد. الگوی الکتروفورتیک حاصل از هضم اندونو کلئازی محصول های PCR با آنزیم EcoRII ، شناسایی و افتراق درماتوفیت های بیماریزای شایع شامل تریکوفیتون روبروم، اینتردیجیتال، منتاگروفیتس، تونسورانس، ویولاسئوم، وروکوزوم، شوئن لاینی، میکروسپوروم کانیس، ژیپسئوم و اپیدرموفیتون فلوکوزوم را امکان پذیر کرد.نتیجه گیری: به نظر می رسد که این پروفیل PCR-RE، برای افتراق درماتوفیت های مهم ابزاری سریع و معتبر باشد و بتواند در آزمایشگاه های مرجع قارچ شناسی برای اهداف تشخیصی و نیز مطالعه های اپیدمیولوژیک در مقیاس وسیع به کار رود.

کلید واژه: درماتوفیت، شناسایی، PCR-restriction enzyme، EcoRII

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.