مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج :

مقاله بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم زیستی از صفحه ۲۹ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی برخی از خصوصیات رویشی گونه بنه (Pistacia mutica) در جنگل های منطقه ماه پرویز یاسوج
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گونه بنه
مقاله خصوصیات رویشی
مقاله جنگل های ماه پرویز
مقاله جنگل های یاسوج

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی کمی و کیفی گونه بنه pistacia mutica F.&M. محدوده ای به وسعت ۲۰۰ هکتار در شمال شرقی شهر یاسوج واقع در جنگل های گردنه ماه پرویز انتخاب گردید. با انتخاب عرصه مورد مطالعه، محدوده پراکنش درختان بنه بر روی نقشه توپوگرافی ۲۰۰۰۰/۱ مشخص و محصور گردید. سپس با تهیه شبکه تصادفی سیستماتیک به ابعاد ۲۰۰×۲۰۰ متر ۴۰ قطعه نمونه ۲۰ آری دایره ای شکل (۸ هکتار) مشخص و کلیه فعالیت ها و اندازه گیری های کمی و کیفی در این قطعات متمرکز گردید. در این قطعات نمونه اندازه گیری کمی شامل: تعداد در هکتار، ارتفاع درخت، قطر تاج، قطر برابر سینه، حجم و ; همچنین اندازه گیری کیفی شامل: وضعیت تاج، فرم گونه، درصد اختلاط گونه ها و کیفیت تنه و تاج درختان انجام شد. نتایج حاصله نشان می دهد: با توجه به تنکی جنگل های منطقه مورد مطالعه، درختان با ارتفاع بالا مشاهده نمی شود. در این منطقه دامنه ارتفاعی درختان دانه زاد ۵ الی ۱۰ متر و شاخه زادها بین ۲ تا ۸ متر می باشد. اندازه گیری قطر برابر سینه درختان نمونه نشان می دهد که بیشترین تعداد درختان در کلاسه قطری بین ۱۰ تا ۳۰ سانتی متری پراکنش دارند. از نظر تاج پوشش و تراکم درختان جنگلی، بیشترین تراکم تاج پوشش مربوط به تیپ بلوط بنه با ۹/۸۳ اصله در هکتار و کمترین تراکم مربوط به تیپ بنه-بادام کوهی با ۸/۴۱ اصله در هکتار می باشد. میانگین موجودی در هکتار برابر با ۸۶/۱۴۸ سیلو در هکتار می باشد. نسبت درصد اختلاط گونه های درختی و درختچه ای در قطعات نمونه به ترتیب گونه بنه ۳۲/۶۵ درصد، بلوط با ۴۳/۵ درصد، بادام ۶۹/۳ درصد، کیکم با ۶۳/۲ درصد و سایر گونه ها با ۹۳/۲۲ درصد می باشند. نتایج حاصل از بررسی کیفی توده جنگلی منطقه مورد مطالعه نیز نشان می دهد که در مجموع ۱/۱۲ درصد از درختان آلوده به آفات و امراض، ۱۳درصد سرشکسته، ۸/۶ درصد سرخشکیده، ۴/۵ درصد درون پوسیده، ۹/۷ درصد بریدگی مصنوعی، ۱/۵ درصد کنده سوزی، ۷ درصد سرشاخه زنی و ۳ درصد چرای سرشاخه ای می باشند. در مجموع تنه درختان کوتاه و دارای انشعابات زیاد و در درختان بلوط به شکل جست گروه و فاقد ارتفاع بلند هستند اکثر درختان مصرف هیزمی داشته و فاقد مصارف تجارتی و صنعتی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.