بررسی امکان آلودگی، تعیین پراکنش و دامنه میزبانی ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان (EMDV) در استان های خراسان شمال و رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان آلودگی، تعیین پراکنش و دامنه میزبانی ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان (EMDV) در استان های خراسان شمال و رضوی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان آلودگی، تعیین پراکنش و دامنه میزبانی ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان (EMDV) در استان های خراسان شمال و رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان آلودگی، تعیین پراکنش و دامنه میزبانی ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان (EMDV) در استان های خراسان شمال و رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان آلودگی، تعیین پراکنش و دامنه میزبانی ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان (EMDV) در استان های خراسان شمال و رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۴

در این تحقیق امکان آلودگی به ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان در استان های خراسان شمالی و رضوی در سال ۱۳۸۳ مورد بررسی قرار گرفت. جهت تعیین دامنه میزبانی طبیعی ویروس در این دو استان، از مزارع گیاهان مختلف بویژه خانواده های سیب زمینی و کدوییان در شهرستان مشهد، نیشابور، تربت جام، جیم آباد،‌ فریمان، سرخس، چناران، قوچان و بجنورد بازدیدهایی به عمل آمد. در شرایط مزرعه، از گیاهانی که دارای علایم کوتولگی،‌بد شکلی برگ و زردی رگبرگ بودند، نمونه گیری به عمل آمد و جهت انجام آزمون های سرولوژیکی مانند الایزا و نشت دو طرفه در آگار از آنتی سرم اختصاصی ویروس استفاده شد. راندمان انتقال مکانیکی و تعیین دامنه میزبانی ویروس نیز در شرایط گلخانه بر روی ۱۶ گونه و واریته گیاهی بررسی شد. نتایج این تحقیق آلودگی قطعی را در استان های خراسان شمالی و رضوی به ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان مورد تایید قرار می دهد و دامنه میزبانی طبیعی ویروس در استان خراسان شمالی محدود به بادنجان بود و در استان خراسان رضوی شامل گوجه فرنگی، بادنجان و سیب زمینی می شد. بیشترین آلودگی مربوط به شهرستان نیشابور بود و در شهرستان های سرخس و تربت جام در نمونه های جمع آوری شده آلودگی مشاهده نشد. نتایج آزمون سرولوژیک نشت دو طرفه در آگار برای جدایه های شناسایی شده ویروس از مناطق و میزبان های مختلف نشان داد که در استان های خراسان شمالی و رضوی احتمالا تنها یک سروتیپ ویروس به طور فعال وجود دارد.

کلید واژه: ویروس کوتولگی پیسه ای بادنجان، شناسایی، پراکنش، دامنه میزبانی، سروتیپ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.