ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق یک سویه باکتری لیستریا منوسیتوژنز بومی ایران از شیر غیر پاستوریزه بدون ماده نگهدارنده جدا شد و میزان MIC و MBC اسیدهای آلی و نمکهای آن و نایسین به روش رقت لوله ای بر روی این سویه تعیین و با لیستریا منوسیتوژنز PTCC1164 مقایسه شد. MIC لیستریا منوسیتوژنز جدا شده نسبت به بنزوات سدیم (۷ درصد)، اسیدسوربیک (۱ درصد)، سوربات پتاسیم (۵/۲ درصد)، سیترات سدیم (۵/۱ درصد)، اسیدپروپیونیک (۲۵/۱ درصد)، و اسیداستیک (۶۲۵/۰ درصد) است که نشانه مقاومت و نسبت به نایسین (۱۲۵ IU/ml) و اسیدبنزوییک (۰۱۲۵/۰ درصد) می باشد که نشانه حساسیت آن به غلظتهای مجاز این مواد در غذا یعنی به ترتیب ۲/۰ درصد، ۳/۰ درصد، ۳/۰ درصد، ۱ درصد، ۳۸/۰ درصد، و ۱/۰ درصد، می باشد. سپس کارآیی نایسین (۸۰۰ IU/ml) بر روی لیستریا منوسیتوژنز جدا شده در پنیر ساخت داخل در دمای یخچال بمدت ۲۱ روز بررسی شد. نتایج نشان داد که این سویه لیستریا منوسیتوژنز به شرایط ذکر شده مقاومت نشان می دهد و در مقایسه با مطالعات دیگران که مقاومت سویه های مختلف لیستریا منوسیتوژنز را نسبت به نایسین در غلظت۵۰۰ IU/ml گزارش کرده اند مقاومت بالاتر می باشد (۸۰۰ IU/ml). همچنین گزارشات موجود در شرایط آزمایشگاهی است در حالیکه تحقیق حاضر مقاومت به نایسین را در شرایط طبیعی داخل پنیر بررسی کرده است.

کلید واژه: نایسین، لیستریا منوسیتوژنز، ماده نگهدارنده، کارآیی، پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.