ارزیابی الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: انتخاب غذای مناسب و متعادل یکی از مهم ترین نکات در تغذیه زنان باردار می باشد. از طرف دیگر به دلیل وقوع تغییرات فیزیولوژیک در این دوران، تنظیم یک برنامه غذایی متناسب با عادات غذایی خانواده بسیار ضروری است. هدف از این مطالعه تعیین الگوی مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل می باشد.مواد و روشها: مطالعه به صورت مقطعی بر روی ۴۸۰ زن باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل انجام شد. برای هر نمونه دو پرسشنامه مدون شامل بسامد خورال و مشخصات عمومی، به روش مصاحبه حضوری تکمیل گردید. سطح الگوی مصرف مواد غذایی بر حسب تعداد پاسخ های صحیح به خوب، متوسط و ضعیف طبقه بندی شد.یافته ها: در مجموع الگوی مصرف موادغذایی در ۷۶.۷% زنان باردار در حد متوسط بوده است. ارتباط آماری معنی داری بین الگوی مصرف غذایی و سن زن باردار مشاهده شد (p<0.05). همچنین بین نحوه مصرف سبزیجات خورشتی به طرق مختلف (تازه، خشک و…) و مصرف نوشابه همراه با غذا با میزان تحصیلات خانم باردار ارتباط معنی داری یافت شد (۰.۰۰۰ و P=0.03). پرمصرف ترین اقلام غذایی از تمام گروههای غذایی به ترتیب شامل ماست، دوغ، مرکبات، روغن نباتی جامد، گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی، سبزی خوردن، نان بربری و تخم مرغ بوده است.بحث و نتیجه گیری: در کل اکثریت زنان باردار از نظر الگوی مصرف مواد غذایی از سطح نسبتا مطلوبی برخوردار بودند. ولی هنوز لزوم آموزشهای صحیح تغذیه ای و شناسایی گروههای مختلف غذایی با تاکید بر ۴ الی ۵ گروه اصلی غذایی جهت تغییر در عادات غذایی ناصحیح آنها ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: عادات غذایی، الگوی مصرف مواد غذایی، بارداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.