اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ تجارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ تجارتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ تجارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ تجارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ تجارتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: حدود ۳۰ درصد مردم در کشورهای صنعتی حداقل یک بار در سال به بیماری هایی که از طریق مواد غذایی انتقال می یابد مبتلا می شوند. بنابراین برای کاهش یا حذف عوامل میکروبی بیماری زا و فساد مواد غذایی به روش های جدید نیاز است. یکی از این روش ها استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان افزودنی های ضدمیکروبی در مواد غذایی است، اما برای کاربردی کردن مصرف اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی، بررسی اثرات ضدمیکروبی آن ها به تنهایی و توام با عوامل دیگر موثر در رشد میکروارگانیسم های مهم مواد غذایی در مدل های آزمایشگاهی و غذایی ضروری است.هدف: هدف از این تحقیق، بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی رشد باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی در حضور غلظت های مختلف (۰، ۰۰۵/۰، ۰۱۵/۰ و ۰۳/۰ درصد) اسانس آویشن شیرازی در درجات حرارت ۸ و ۲۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱ روز بود.نتایج: تاثیر مقادیر مختلف اسانس بر میزان رشد باکتری از نظر آماری (آنالیز واریانس) معنی دار (۰۱/p<0) بود و ضریب همبستگی غلظت اسانس آویشن شیرازی با لگاریتم تعداد باکتری مورد بررسی ۵۸۸/۰ – بود (با افزایش غلظت اسانس میزان رشد باکتری کاهش یافت). اثر مدت نگهداری برروی رشد باکتری نیز از نظر آماری (آنالیز واریانس) معنی دار (۰۵/۰>p) بود. ضریب همبستگی مدت نگهداری با لگاریتم تعداد باکتری برابر با ۲۰۰/۰ – بود که نشان می دهد با افزایش مدت نگهداری میزان رشد باکتری کاهش می یابد. همچنین ضریب همبستگی دمای نگهداری با لگاریتم تعداد باکتری برابر با ۴۴۹/۰ بود. به عبارت دیگر با کاهش دمای نگهداری، رشد باکتری هم کاهش می یابد و تاثیر دمای نگهداری بر روی رشد باکتری و اثر تداخلی آن با غلظت های مختلف اسانس از نظر آماری (آنالیز واریانس) نیز معنی دار (۰۱/p<0) بود.نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن است که اسانس گیاه آویشن شیرازی می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در برخی از مواد غذایی مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: اسانس آویشن شیرازی، استافیلوکوکوس ارئوس، نگهدارنده طبیعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.