بررسی برون تنی محافظت DNA لکوسیتی توسط اسانس و عصاره اتانولی گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برون تنی محافظت DNA لکوسیتی توسط اسانس و عصاره اتانولی گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برون تنی محافظت DNA لکوسیتی توسط اسانس و عصاره اتانولی گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برون تنی محافظت DNA لکوسیتی توسط اسانس و عصاره اتانولی گیاه مرزه (.Satureja hortensis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برون تنی محافظت DNA لکوسیتی توسط اسانس و عصاره اتانولی گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: صدمه به DNA و استرس اکسیداتیو از عوامل مهم در بسیاری از بیماری های تحلیل دهنده و پیری هستند.هدف: هدف از این تحقیق، بررسی اثرات محافظتی عصاره اتانولی و اسانس گیاه بر صدمات ناشی از پراکسیدهیدروژن در DNA لکوسیتی بود.روش بررسی: صدمه به DNA و مقاومت آن در مقابل اثرات تخریبی پراکسیدهیدروژن با سنجش کومت انجام شد. لنفوسیت ها با استفاده از محلول جدا کننده (فیکول ۵۷ گرم در لیتر) جدا شده و در معرض عصاره اتانولی گیاه مرزه (۰۵/۰، ۱/۰، ۵/۰، ۱ و ۵/۲ میلی گرم بر میلی لیتر)، اسانس گیاه (۰۵/۰، ۱/۰، ۵/۰، ۱ و ۵/۲ میکرو لیتر بر میلی لیتر)، پراکسیدهیدروژن (۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکرومولار) و مخلوطی از پراکسیدهیدروژن (۲۰۰ میکرومولار) با عصاره اتانولی (۱ و ۵/۲ میلی گرم بر میلی لیتر) و یا اسانس گیاه (۱ و ۵/۲ میکرولیتر بر میلی لیتر) در ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار گرفتند و وسعت جابجایی DNA با روش الکتروفورز میکروژلی تک سلولی در تحت شرایط قلیایی اندازه گیری شد.نتایج: تیمار لنفوسیت ها با عصاره اتانولی یا اسانس گیاه مرزه منجر به کاهش قابل توجه صدمه بهDNA در اثر پر اکسیدهیدروژن در مقایسه با نمونه های کنترل شد. عصاره گیاه باعث مهار قابل توجه (۰۱/۰>p) صدمه اکسیداتیو DNA ناشی از پراکسیدهیدروژن در مقایسه با نمونه های کنترل در غلظت ۵/۲ میلی گرم بر میلی لیتر شد. اسانس گیاه نیز (۱ و ۵/۲ میکرولیتر بر میلی لیتر) مهار قابل توجه (۰۱/۰>p) صدمه ناشی از پر اکسید هیدروژن بر DNA را نشان داد.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که عصاره اتانولی (در غلظت ۵/۲ میلی گرم بر میلی لیتر) و اسانس گیاه (در غلظت های ۱ و ۵/۲ میکرولیتر بر میلی لیتر) هر دو قادر به مهار اثرات صدمات اکسیداتیو به DNA کروموزومی لنفوسیت ها هستند.

کلید واژه: DNA، مرزه، Satureja hortensis، آنتی اکسیدان، آنتی ژنوتوکسیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.