تهیه و ارزیابی ژل گیاهی از عصاره دانه شاه بلوط هندی (.Aesculus hippocastanum L) و تاثیر آن بر درمان واریس پا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و ارزیابی ژل گیاهی از عصاره دانه شاه بلوط هندی (.Aesculus hippocastanum L) و تاثیر آن بر درمان واریس پا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و ارزیابی ژل گیاهی از عصاره دانه شاه بلوط هندی (.Aesculus hippocastanum L) و تاثیر آن بر درمان واریس پا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و ارزیابی ژل گیاهی از عصاره دانه شاه بلوط هندی (.Aesculus hippocastanum L) و تاثیر آن بر درمان واریس پا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و ارزیابی ژل گیاهی از عصاره دانه شاه بلوط هندی (.Aesculus hippocastanum L) و تاثیر آن بر درمان واریس پا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: واریس وریدهای اندام تحتانی اختلالی شایع است که در زنان چهار برابر مردان روی می دهد و تقریبا نیمی از بیماران سابقه فامیلی دال بر وجود وریدهای واریسی دارند. در این بیماری درد مبهم یا احساس فشار در پاها پس از ایستادن طولانی، احساس سنگینی در پاها، ادم خفیف مچ پا، زخم شدن پوست نزدیک مچ پا، به ندرت پاره شدن واریس و خونریزی وجود دارد.هدف: در این بررسی برای درمان وریدهای واریسی، گیاه شاه بلوط هندی انتخاب شد که دارای اثرات ضددرد، ضد ادم، ضد خارش و کاهش دهنده احساس سنگینی در پا بوده و می تواند باعث رفع درد، ادم، خارش و احساس سنگینی در پا شود.روش بررسی: پس از عصاره گیری از شاه بلوط هندی، استاندارد کردن آن بر اساس دستور عمل فارماکوپه DAB10 آلمان انجام گرفت. اثر دارو و دارونما بر روی افرادی که دارای وریدهای واریسی بودند با استفاده از نمونه گیری تصادفی بررسی شد. ۵۳ بیمار به صورت تصادفی دو سویه کور بررسی شدند. برای قضاوت آماری از آزمون کای دو جهت بررسی کیفی استفاده شد اما برای متغیر کمی از آزمون t-test جهت مقایسه میانگین در دو گروه دارو و دارونما استفاده کردیم.نتایج: در این بررسی در مورد احساس سنگینی در پا، قبل از مصرف دارو ۷/۸۵ درصد بیماران دارای احساس سنگینی زیاد در پا بوده اند در حالی که یک هفته پس از مصرف دارو این میزان به ۸/۲۳ درصد رسیده است در حالی که دارونما احساس سنگینی در پا را در بیماران در پایان هفته اول صفر درصد کاهش داده است. تفاوت این دو با هم معنی دار است (۰۵/۰>p).نتیجه گیری: داروی حاصل از عصاره شاه بلوط هندی می تواند در پیش گیری از بیماری واریس موثر باشد. مطالعات تکمیلی می تواند ابعاد مختلف اثربخشی را بیشتر آشکار سازد.

کلید واژه: ژل، شاه بلوط هندی، درمان واریس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.