بررسی مکانیسم های مختلف شفاف سازی و رنگ بری عصاره خرما (Phoenix dactylifera)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مکانیسم های مختلف شفاف سازی و رنگ بری عصاره خرما (Phoenix dactylifera) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مکانیسم های مختلف شفاف سازی و رنگ بری عصاره خرما (Phoenix dactylifera)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مکانیسم های مختلف شفاف سازی و رنگ بری عصاره خرما (Phoenix dactylifera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مکانیسم های مختلف شفاف سازی و رنگ بری عصاره خرما (Phoenix dactylifera) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش به منظور دستیابی به روش مناسب جهت تولید قند مایع یا عسل از خرما و ضایعات آن انجام گرفته است. مهمترین فرآیند جهت نیل به این هدف حذف ترکیبات رنگی و کدر شامل فلاونوئیدها، پکتین، پروتئین و غیره موجود در عصاره می باشد. جهت پکتین زدایی عصاره خرما از دو نوع آنزیم پکتیناز تجارتی (Rohapct,3XL) جهت حذف باقیمانده پکتین و سایر عوامل کدورت از دو روش شفاف سازی (مواد کمک شفاف کننده و اولترافیلتراسیون) و بالاخره جهت حذف رنگدانه های موجود در عصاره از دو روش رنگ بری (رزین و خاک رنگ بر) استفاده شد. در نهایت همه نمونه ها در اواپراتور تحت خلا در دمای ۶۰-۷۰ درجه سانتی گراد تا رسیدن به بریکس ۸۰ تغلیظ شدند. در تمامی مراحل، شدت عبور نور در طول موج های ۴۲۰ و ۵۲۰ نانومتر به عنوان شاخصی از رنگ و شفافیت، همچنین درصد مواد جامد محلول اندازه گیری شد. نتایج اندازه گیری شدت عبور نور در طول موج ۴۲۰ نانومتر موید عدم معنی دار بودن دو نوع آنزیم و دو روش شفاف سازی بر رنگ بود. هر دو روش رنگ بری تاثیر کاملا معنی داری بر رنگ داشتند. رنگ بری با خاک نتایج بهتری را نشان داد. بررسی شدت عبور نور در طول موج ۵۲۰ نانومتر نیز همان نتایج را که در مورد رنگ به دست آمد تایید نمود. با این تفاوت که در این مورد دو روش شفاف سازی در حذف عوامل کدورت تفاوت آشکارتری با هم داشتند. اما این تفاوت معنی دار نبود. نتایج اندازه گیری بریکس نشان داد که مهم ترین مرحله تاثیرگذار بر درصد مواد جامد محلول مرحله رنگ بری می باشد. رنگ بری با خاک، بریکس را به طور مشهودی افزایش داد. ارزیابی اثرات متقابل مبین معنی دار بودن اثرات متقابل شفافیت و رنگ بری بر رنگ و شفافیت و بریکس بر رنگ و شفافیت می باشد. اثرات متقابل آنزیم و شفاف سازی معنی دار نبود.

کلید واژه: خرما، شفاف سازی، پکتین زدایی، اولترافیلتراسیون، کمک شفاف کننده، رزین، خاک رنگ بر، رنگ بری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.