بررسی صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین های خون جوجه های گوشتی در پاسخ به مکمل بتائین و سطح پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین های خون جوجه های گوشتی در پاسخ به مکمل بتائین و سطح پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین های خون جوجه های گوشتی در پاسخ به مکمل بتائین و سطح پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین های خون جوجه های گوشتی در پاسخ به مکمل بتائین و سطح پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین های خون جوجه های گوشتی در پاسخ به مکمل بتائین و سطح پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش برای بررسی اثر مکمل بتائین در جیره های با سطوح متفاوت پروتئین بر صفات تولیدی، دمای بدن و پروتئین خون جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و در سن ۲۱ تا ۴۲ روزگی انجام شد. جوجه های گوشتی سویه راس ۳۰۸ تا سن ۲۱ روزگی با یک جیره متعادل تغذیه و بر روی بستر پرورش یافتند. در سن ۲۱ روزگی تعداد ۴۳۲ قطعه جوجه گوشتی با یکی از چهار تیمار غذایی شامل: ۱- جیره حاوی مقدار پروتئین توصیه شده انجمن ملی تحقیقات ۲- جیره حاوی ۸۵ درصد مقدار پروتئین توصیه شده انجمن ملی تحقیقات ۳- جیره اول به اضافه ۰.۱۵ درصد مکمل بتائین ۴- جیره دوم به اضافه ۰.۱۵ درصد مکمل بتائین تغذیه شدند. هر تیمار آزمایش شامل ۶ تکرار ۱۸ قطعه ای بود. در طی سه هفته آزمایش پرندگان روزانه به مدت ۸ ساعت تحت تنش گرمایی ۳۷ درجه سانتی گراد قرار گرفتند. در هر واحد آزمایش تعداد ۶ پرنده به منظور اندازه گیری دمای بدن در زمان قبل و در حین تنش گرمایی در سنین ۲۸، ۳۲ و ۳۸ روزگی و همچنین فرا سنجه های خونی در سن ۳۵ روزگی شماره گذاری شدند. نتایج آزمایش نشان داد صفات تولیدی پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی مقدار پروتئین توصیه شده انجمن ملی تحقیقات و بتائین نسبت به سایر تیمارهای آزمایشی بالاتر بود. مقدار پروتئین جیره تاثیری بر دمای بدن پرندگان نداشت (P>0.05) ولی افزودن مکمل بتائین سبب افزایش دمای بدن در ۳۲ روزگی شد (P<0.05). همچنین دمای بدن خروس ها نسبت به مرغ ها در ۳۸ روزگی بالاتر بود (P<0.05). تیمارهای آزمایشی تاثیری بر غلظت پروتئین های خون پرندگان نداشت (P>0.05) و مقدار هماتوکریت در پرندگان تغذیه شده با پروتئین متعادل نسبت به جیره کم پروتئین بالاتر بود (P<0.05). اعمال تنش گرمایی سبب افزایش دمای بدن پرندگان در ۳۲ و ۳۸ روزگی و همچنین افزایش مقدار پروتئین تام، آلبومین و هماتوکریت شد (P<0.05) ولی بر دمای بدن پرندگان در ۲۸ روزگی و مقدار گلوبولین تاثیری نداشت (P>0.05).

کلید واژه: دمای بدن، هماتولوژی، تنش گرمایی، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.